Tribuna/Футбол/Блоги/О том о сём!/Катарфундейшен та Свої

Катарфундейшен та Свої

про те що може бути

Блог — О том о сём!
Автор — lezel
23 марта 2017, 20:36
Катарфундейшен та Свої

2019 рік.

Сполучені Штати Америки.  Силіконова долина. Великий андронний колайдер.

-міс Гамільтон, міс Гамільтон у нас вийшло, у нас вийшло, ми створили таки Антиматерію.

-Це революція! Всі нафтові корпорації тепер в наших руках. Тепер люди не будуть платити за бензин , за рахунки опалення та електроенергію шалені гроші! Тепер всі вільні!

- Міс Гамільтон, а ви знаєте що на нас будуть охотится , що нас вбють і тд.

-Не вбьють пане Фічер, того що ми зараз через мережу інтернет запускаємо  наш винахід. Сам президент США на нашому боці!

-Нехай осяє світло Тепла!

США та Євросоюз  Японія і тд основні споживачі нафти та газу тепер вільні від донорів-країн.

2020 рік.

Нафтові корпорації закриті тратятся останні кошти на роскішне життя, в країнах массово відбуваются перевороти. В нафтових країнах іде спад до бедуїнного способу життя .

Антиматерія крокує по планеті!

2022 рік. Катар.

Після перевороту в науковому світі та розоренню  нафтових компаній, країна приймає чемпіонат світу з футболу в еккстремальних умовах. Побудовані зовсім інші стадіони.

Побудовані зовсім інші готелі. Але ж подивітся но які були проекти!

А які готелі диво-казка для " 1000 та однієї ночі"

І ось на яких стадіонах прийдется  грати та тренуватися командам на ЧС-2022 року.

і жити ось в таких номерах. Диво номера правда? :)

Ну а що ви хотіли? Грошей нема, що зробили те і мають. Зато яка краса! Єднання з природою пустелі. Романтика!Телевізійники правда були у шоці да й усе прогресивне співтовариство.

І ось в таку спеку влітку пришлось грати зимовим країнам, а це Збірній Ісландії та Норвегії. Уявіть собі ці країни вибороли путівку на ЧС! Футбол за наукою теж не стояв на місці та прогресував.Он Леганес в Іспанії золото взяв, Лейпциг в Німеччині. та Ліворно в Італії.

Та от цим країнам прийшлось грати на одному з таких пустельних стадіонів.Де прямо посеред матчу  вимкнулися кондинціонери. Температура 50 градусів глядачі-екстремали збудували собі щось типу віял з підручних  матеріалів, а як бути з гравцями? Було прийнято рішення поливати водою, як дощем  поле та гравців, в результаті до 75 хвилині матчу поле перетворилося в болото пустельне, гравці ледве ноги волокли, не кажучи про інтенсивні атаки.Боялися зробити зайві рухи, так як шию можно було за раз звернути . Матч завершився з рахунком 0-0. Поле змішане, як глина на хату.  У гравців массові розтяги. Всі брудні як чортяки. У деяких глядачів тепловий удар. Ось вам і "прелесть" чемпіонатів світу в теплих країнах влітку.

І куди дивилося ФІФА коли обирали країну-господарку? На нафтодоллари?

Катарфундейшен рулить?

Думати потрібно!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов