Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Оформити чемпіонство та зупинити лідера. Анонс ігрового вікенду

Оформити чемпіонство та зупинити лідера. Анонс ігрового вікенду

В перший день жовтня «Джуніорс» зіграє з «Зорею», а у неділю (2 жовтня) прийматиме «Музичі».

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
29 сентября 2016, 12:14
Оформити чемпіонство та зупинити лідера. Анонс ігрового вікенду

Вже найближчого вікенду за певного збігу обставин ФК «Джуніорс» може достроково стати чемпіоном Київської області. Для початку команді Сергія Шута в рамках 21-го туру чемпіонату вдома необхідно здолати «Зорю». Представник Владиславки наразі займає в турнірній таблиці 10-е місце і не вражає ані грою, ані результатами. У другому колі підопічні Андрія Міхна набрали 11 очок (шостий показник ліги), однак при цьому команда протистояла в основному аутсайдерам турніру. Характерною особливістю всіх матчів другого кола за участю «Зорі» є те, що всі вони, говорячи букмекерською термінологією, були «низовими». Тобто більше двох м’ячів в жодному з них не забивалося. «Зоря» переграла «Бородянку» (2:0), «Вишневе» (2:0) та «Моноліт» (1:0), зіграла внічию з «Рубіном» (1:1) та «Броварами» (1:1) і поступилася РВУФК (0:2) з «Любомиром» (0:2).

Зазначимо, що з недавніх пір за «Зорю» виступає Сергій Швець, який вже не перший сезон захищає кольори «Джуніорс» у чемпіонаті Києво-Святошинського району.

Проте однієї перемоги шпитьківчан для того, щоб оформити чемпіонство, буде замало. «Джуніорс» необхідно, щоб найближчі переслідувачі – «Десна» та «Патріот» - у 21-му турі втратили очки. Представник Баришівського району вдома зіграє з «Любомиром», а «Десна» прийматиме «Бородянку».

Матч з «Зорею» відбудеться у суботу (1 жовтня), а вже наступного дня о 16:15 в Шпитьках розпочнеться зустріч «Джуніорс» з «Музичами», діючого чемпіону Києво-Святошинського району та команди, яка лідирує у цьогорічному чемпіонаті.  У складі команди Володимира Дубаса грає чимало колишніх професіоналів. Зокрема Олександр Романчук (екс-гравець збірної України, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи, виступав за «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Арсенал», «Волинь» та «Таврію»), Андрій Башлай (дворазовий переможець Універсіади та бронзовий призер Першої ліги України), Володимир Самборський (екс-гравець молодіжної збірної України), Павло Лобцов («Полтава», «Арсенал-Київщина», «Едність», «Скала») та Євген Шупік (ЦСКА, «Олександрія», «Буковина», «Арсенал-Київщина).

Нагадаємо, що у першому матчі «Джуніорс» на виїзді поступився ФК «Музичі» з рахунком 2:5, тому вдома підопічні Вадима Гордієнка прикладуть максимум зусиль, щоб взяти реванш та покращити свої шанси стати призером чемпіонату. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты