Tribuna/Биатлон/Блоги/Спортивне асорті/Твітер. Золото. Біатлон

Твітер. Золото. Біатлон

Як відомі користувачі та фейки популярної соціальної мережі відреагували на золоту нагороду українських біатлоністок

21 февраля 2014, 22:27
2

Украинки взяли первое за 20 лет "золото" на Зимней Олимпиаде. Может, и Днепру в этом году что-то обломится. Евгений Коноплянка (canabina) 

Сало у них, революция у них, красивые девушки у них, теперь еще украинцы и золото в биатлоне взяли. Ничего, России тоже повезет, наверное. Иосиф Сталин (StalinuGulag)

Украинки молодчихи! Заработали золотые медали, теперь всей командой в декрет! Василий Уткин ‏(radioutkin)

Приємна новина: на Олімпіаді наша жіноча збірна з біатлону виграла золото в естафеті!!!! Святослав Вакарчук (s_vakarchuk)

Депутати в честь перемоги українських біатлоністок у Сочі радіють і співають гімн в Раді!!! Дівчата молодчинки! Олександр Аронець (aronets)

Було би неймовірно важко прийняти, якби наші біатлоністки програли росіянкам! А так - ЗОЛОТО! Росія - змирися! І в спорті і в житті!!! Костянтин Андріяк (Andriyak)

А може, стріляючи, наші естафетниці когось там уявляли замість мішеней? Володимир Зверов (VZverov)

Вітаємо жіночу збірну України з біатлону із завоюванням золотої медалі! Дух Олімпіади об’єднав нас усіх. Сьогодні ми всі українці! #Ukraine Джефрі Р. Пайет (GeoffPyatt)

Низкий поклон нашим девушкам, которые выиграли сегодня золото в эстафете по биатлону!!! Молодцы! Вадим Олійник (Oleynik_Vadim)

Grt day 4 Ukraine, 1st step to freedom and democracy. What a coincidence just a moments ago Ukraine won 1st gold in Sochi!!! Слава Украине! / 4 великий день України, 1-ий крок до свободи і демократії. Який збіг, просто мить тому Україна виграла першу золоту медаль в Сочі! Слава Україні! Брати Кличко (Klitschko)

Just landed in #Dubai and what a great news our #biathlon team #Ukraine won GOLD medals!!! Extremely proud!! / Щойно приземлився в Дубаї і що за чудова новина. Наша українська команда з біатлону завоювала золоті медалі! Надзвичайно пишаюся! Сергій Стаховський (Stako_tennis)

Moments after girls won gold Ukrainian Parliament stopped discussions. Speaker greeted the team, MPs sang national anthem! Biathlon girls started press-conference asking for minute of silence. Shows again how much all of our team is unitedwith Ukrainian people. / В моменти після того, як дівчата виграли золото, в  українському парламенті зупинилися дискусії. Команду привітав спікер, депутати заспівали гімн! Біатлоністки просять почати прес-конференцію хвилиною мовчання. Знову показуючи, наскільки вся наша команда об'єдналася із українським народом. Сергій Бубка (sergey_bubka)

Другие посты блога

«Славутичу» слава!
27 марта 2014, 02:53
1
Металіст. Історія
24 февраля 2014, 20:17
3
Твітер. Золото. Біатлон
21 февраля 2014, 22:27
2
На удачу біатлоністкам
3 февраля 2014, 12:17
4
Календар-2014
8 января 2014, 17:07
7
Розгромлений «Грім»
14 декабря 2013, 01:43
6
Все посты