Tribuna/Футбол/Блоги/Спортивне асорті/УПЛ. Частина 1. Антирейтинг

УПЛ. Частина 1. Антирейтинг

У спорті, як і в житті, є переможці і ті, хто до них недотягує. Рейтинг команд, гравців і голів, які засмутили своїх уболівальників.

7 декабря 2013, 13:13
9

Цей рейтинг абсолютно не означає, що його героїв, точніше майже героїв, можна змітати на периферію спорту. Абсолютно ні. Можливо, то була лише чорна смуга у їхньому футбольному житті.

Матч. "Шахтар" - "Севастополь"

Матч між командами у 17 турі УПЛ став причиною чергових розмов про існування фарм-клубів донеччан. Чотири голи у першому таймі, які залетіли до воріт Литовки, пасивність "Севастополя" та абсолютна відсутність боротьби призвели до того, що навіть фанати команд були розчаровані матчем. Цікавість у той день була не на "Донбас Арені".

Команда. Металург З.

Довго сумнівалася, кому віддати цю антимедаль. Претендентів було троє: "Арсенал", "Динамо" та "Металург З". Каноніри, які припинили своє існування і боротьбу в чемпіонаті, не винні у ситуації, що склалася. А тому абсолютно не заслуговують цього звання із футбольного боку. "Динамо" (тут моє серце кожного разу стискається) усе таки набрало очки та навіть вискочило "в призи". А от запорожці не зуміли обігнати навіть "мертвих арсеналівців", набравши 8 очок у 17 іграх (проти 10 у "Арсенала" у 14 матчах). І знову, як і минулого року, останнє місце. Щоправда, тепер усе ще можна змінити.

Тренер. Блохін

Абсолютний лідер. Без шансів для опонентів. Від Олега Володимировича чекали занадто багато, його ім'я асоціюється лише з перемогою, а команда і уболівальники звикли лише до призових місць. Саме тому програші клубу і рідних стінах та на європейських полях викликали неймовірну, найчастіше негативну, реакцію. Крім того, Блохін зробив велику стратигічну помилку: пішов проти журналістів. Особистий рейтинг у ЗМІ майже на нулі, командний коливається від 2- до 5+ і образливе прізвисько "фізрук". Не найкращий рік у житті легендарного колись футболіста.

Гравець. Олійник

Якщо ви іще пам'ятаєте Дениса Олійника, то однозначно включите його у будь-який цьогорічний спортивний антирейтинг. Один із найдорожчих гравців "Дніпра" у 2013 році не зіграв жодної хвилини за основну команду. Причини таких подій двоякі, але на результат це не вплинуло. Для півзахисника це провалена перша частина і що буде далі знає один Рамос. 

Гол. Бойко

Автогол голкіпера "Дніпра" (м'яч відбився від ноги Чеберячка, а потім від руки Бойка) у 3 турі чемпіонату довго снитиметься уболівальникам у кошмарних снах. Абсолютно безглуздий гол, який поклав початок розгрому команди. Що цікаво, м'яч записали на Чеберячка. Тож теоретично Денис Бойко не винен. 

Арбітраж. Швецов 

Матч "Шахтаря" з "Динамо" (4 тур) став одним із найбільш скандальних у 2013 році. Претензій до головного арбітра було море: неназначений пенальті у ворота донеччан, різне трактування однакових моментів у епізодах, удар Тайсоном Ярмоленка і відсутність реакції. Як наслідок - крики уболівальників, зламана сторінка Швецова у соціальній мережі і розмови про суддів, а не футбол. На жаль.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

«Славутичу» слава!
27 марта 2014, 02:53
1
Металіст. Історія
24 февраля 2014, 20:17
3
Твітер. Золото. Біатлон
21 февраля 2014, 22:27
2
На удачу біатлоністкам
3 февраля 2014, 12:17
4
Календар-2014
8 января 2014, 17:07
7
Розгромлений «Грім»
14 декабря 2013, 01:43
6
Все посты