Tribuna/Футбол/Блоги/Арсенал-Київщина/Перший збір заплановано на 9 лютого

Перший збір заплановано на 9 лютого

Перший навчально-тренувальний збір білоцерківський ПФК «Арсенал-Київщина» планує розпочати 9 лютого.

Автор — Untitled
11 января 2015, 14:41

За словами головного тренера команди Миколи Литвина план підготовки до весняного циклу змагань вже зверстано. Так, втягуючий цикл триватиме до 1 березня і проходитиме у Білій Церкві. Не виключено, що наступні збори можуть пройти за межами Київщини.

Микола Вікторович відзначив, що нині, попри відпустку всі його підопічні працюють за індивідуальним графіком (його було роздано футболістам напередодні відпочинку). На першому навчально-тренувальному зборі основна увага буде акцентована на відновленні функціональних можливостей гравців. Футболісти працюватимуть з м’ячами як у спортивному залі так і на вулиці, робитимуть бігові вправи, поєднуватимуть заняття шейпінгом з роботою у тренажерному залі.

Не забуватиме тренерський штаб ПФК «Арсенал-Київщина» і про міжсезонні спаринги. Наразі вже досягнута попередня домовленість щодо проведення декількох товариських поєдинків. Однак про конкретні строки контрольних матчів, так само як і про потенційних суперників, буде повідомлено дещо пізніше. Також план підготовки до другого кола включає у себе участь у одному з традиційних міжсезонних турнірів.

Щодо трансферів, то як ми вже повідомляли раніше — команду залишили два гравці основного складу — захисник Юрій Ткачук та півзахисник Вадим Гриппа. Незабаром список тих футболістів, хто звітного міжсезоння білоцерківську прописку змінить на якусь іншу, можуть поповнити захисник Станіслав Кузнєцов, півзахисник Роман Запорожець та нападник Василь Щербина.

Щодо придбань, то як зазначив головний тренер команди Микола Литвин, вони, безумовно будуть, проте поки що зарано говорити про будь-які конкретні прізвища.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты