Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/Підсумки Динамо після першого етапу чемпіонату України

Підсумки Динамо після першого етапу чемпіонату України

20 Жовтня, закінчився перший етап чемпіонату України, і мені б хотілося поговорити про 5 причин через, які Динамо поки перебуває на другому місті в чемпіонаті, маючи дуже велику відстань відносно очок до Шахтаря; де проблеми? Що так? Що не так? Та взагалі загальні підсумки.

24 октября 2019, 19:19
3
Підсумки Динамо після першого етапу чемпіонату України

20 Жовтня, закінчився перший етап чемпіонату України, і мені б хотілося поговорити про 5 причин через, які Динамо поки перебуває на другому місті в чемпіонаті, маючи дуже велику відстань відносно очок до Шахтаря; де проблеми? Що так? Що не так? Та і взагалі загальні підсумки, про це все я далі напишу.

Миколенко та Де Пена кращі гравці команди

Лівий фланг Динамо, зараз перебуває у божественній формі, та наводить жах на усі інші команди чемпіонату. Віталій Миколенко мало того, що у збірній є одним з кращих, так він і в Динамо на рівні з Де Пеною топовий; в першу чергу Миколенко встигає бути корисним як в захисті так і в атаці, у нього хороша ліва нога, він робить хороші передачі та верхові подачі, добре бачить поле і виконує дуже великий об’єм роботи, Миколенко сильний фізично та що саме головне вже у юному віці у нього проявляються лідерські якості, що дуже важливо + саме його сольний прохід і передача на Де Пену, з завершення від Миколенка ударом головою у ворота Олександрії приносить команді таку важливу перемогу, що дозволяє мати хоть якісь примарні шанси на боротьбу за чемпіонство; Віталій Миколенко один із небагатьох футболістів Динамо (Київ) на чию гру приємно дивитися.

    Ще більше дивує, Карлос Де Пена лівий атакувальний півзахисник, який як на мене в цьому сезоні краще Вербіча. Ще, коли він прийшов Весною у Динамо в статусі вільного агента який дуже давно не грав, у нього ніхто не вірив, але Карлос показав, що його недооцінювали і він може приносити результат вже тут і зараз. Кращий у Динамо а системою гол + пас,  ЛЕ Пена приніс Динамо велику кількість очок у цьому сезоні - геніальна ліва нога, точні передачі, хороший дриблінг та гра без м’яча виводять Карлоса Де Пена у статус футболіста Динамо з основного складу.

У Динамо досі немає хорошого центрфорварда

Проблема центрфорварда вже другий сезон є головним болем для тренерського складу Динамо. От іронічно що кращим форвардом Динамо є - пресингуючий таранний форвард який думає і про захист Артем Бесєдін, а де Фран Соль, якого так нахвалював Олександр Хацкевич (щось він дуже довго набирає форму після травми) та що у команді робить Жерсон Родрігес, якщо позиція форварда не його? Загадок більше чим відповідей… да і Бесєдін забив не так багато, всього 5 голів, для команди, яка бореться за чемпіонство це дуже низький показник. Є ж свої молоді Русин та Супрягу, але про них трохи пізіше. Тож поки у Динамо не буде забивного форварда, проблем буде вдосталь.

Дивні літні трансфери Динамо

Із літніх придбань, переходів, та оренд Динамо не виникає запитань тільки до трансферу Олександра Караваєва. Основний гравець збірної України, універсал який може закрити багато позицій, швидкий, з хорошим пасом такі футболісти потрібні були б Динамо, але придбання Кадірі та Родрігеса, що то взагалі таке. Кадірі начебто і не поганий футболіст по тих хвилинах що він відіграв, але опорна зона в Динамо наглухо закрита, та і до капітана Сидорчука запитань не виникає, то чому витрачати гроші на Кадірі. А Родрігес, у дуже багатьох матчах на полі зникає, бо позиція форварда не його, але його і далі там ставляють в надії на щось. Здається мені свої віданні в оренду Русин та Супрягу не були б гіршими, а може навіть кращими, але таке рішення селекції та тренерського складу Динамо, краще витрати мільйон євро бозна на що, чим довіритися своїм чи не так?

Динамо грає у той самий футбол, що і Весною цього року

Ви можете зі мною не погоджуватися, та мені здається, що від весняного футболу Хацкевича, зараз футбол Михайличенка мало чим відрізняється. Після дуже складного періоду, коли Динамо йшло на дно та втрачало очки в чемпіонаті, Михайличенко вирішив не робити експериментів, за які він поплатився, а грати у той футбол який приносить результат, і от ми його бачимо. Це гра Хацкевича - суттєвих змін я не бачу, але варто зауважити, що Весною Динамо відіграло дуже добре, тому проблеми у тому, що зараз Михайличенко грає скажемо так по конспектах Хацкевича я не бачу; результат є і в деяких матчах ми навіть хорошу та яскраву гру бачимо.

У Динамо перебір футболістів

Давайте просто порахуємо хто числиться в команді, заявлений на сезон, але не грають в цьому сезоні: Самбрано, Піваріч, Сідклей, Дуелунд, Шапаренко та Андрієвський; начебто якісні виконавці, але вони не проходять в основу Динамо по різним причинам: у когось конфлікт з тренерами, хтось в поганій формі, а у когось просто травма, тож навіщо їх тримати в команді. Звісно Дуелунд і Шапаренко ще молоді у них є перспектива, але що роблять у команді досвідчені Самбрано та Піваріч? Вони вже баласт від якого взимку треба позбутися. Деякі футболісти у команді, відбувають номер, та отримують гроші нізащо, було багато провалів селекції Динамо із цим також треба щось робити; адже вже були десятки прикладів, що іноземець не завжди краще свого українського футболіста!

Короткий підсумок

Ось таких 5 моментів я відзначив у грі Динамо, відносно 1-ї частини чемпіонату. Тож тепер залишається надіятися на те, що і в другій частині, та взагалі до кінця сезону – Динамо (Київ) буде нас радувати не тільки хорошими результатами, а і яскравою грою. ВПЕРЕД ДИНАМО ДО НОВИХ ПЕРЕМОГ!!!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты