Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/5 думок про Динамо, після матчу Зоря-Динамо

5 думок про Динамо, після матчу Зоря-Динамо

Коротко про те, що та хто порадували та рочарували у матчі Динамо з Зорею!

2 сентября 2019, 21:30
5
5 думок про Динамо, після матчу Зоря-Динамо

Динамо поки не готове фізично

На вулиці вже Вересень місяць, скоро перші матчі в Лізі Європи, а в Динамо практично кожний футболіст не може відіграти стабільно добре всі 90 хвилин матчу, тому що просто не вистачає фізичної підготовки (сил, витривалості та швидкості). У матчі з Зорею проблеми підготовки дуже добре себе проявили, по грі адже у першому таймі Динамо добре грало, а в другому провал просто; Зоря – команда, яка провела в Четверг виснажливий матч (з емоційної та фізичної точки зору проти Еспаньйола) грає на третій день проти Динамо (а в Динамо як правило клас виконавців кращий) і та ж Зоря повністю перебігла Динамо. Михайличенко перебіг Кендзьору, швидкий Родрігес часто програв у швидкості захисникам Зорі, Сидорчук, Гармаш та навіть Циганков - всі були повільними. Зоря в другому таймі повністю загнала Динамо в свій штрафний майданчик, задавили Динамо пресингом, через що Динамо повністю програло другий тайм, це вилилося в рахунок 2:2 та підсумкову нічию, яка дуже вдарила по амбіціям Динамо на чемпіонство.

Кадар футболіст не рівня Динамо

Що не кажіть, а основний футболіст та капітан збірної Угорщини Тамаш Кадар захисник дуже низького рівня, якщо він навіть у матчах з командами УПЛ помиляється. Іноді Кадар допускає дитячі помилки та дивні ляпи, це було і у матчі з Зорею де відверто щастило Динамо, що Зоря не потрапляла, або просто погана била по м’ячу; можливо у нього мотивації немає грати за Динамо? Так чому ж йому постійно довіряють місце в основі Динамо (взагалі дивує довіра до цього футболіста спочатку Хацкевича, а тепер Михайличенка). Чи взагалі Кадар насправді футболіст дуже низького рівня і він не підходить Динамо? Те що Кадар може віддати хороший перший пас це не виправдання, бо як на мене той же Шабанов не гірший у цьому компоненті гри.

Циганкову треба розібратися в собі

Лідер Динамо, молода зірка та найдорожчий футболіст Київського Динамо – Віктор Циганков, у матчі з Зорею зовсім не показав того рівня гри який ми очікували від нього побачити. Звісно у нього була травма, тому поки треба набрати форму та потрібні кондиції, але це можна було зрозуміти у перших двох-трьох зіграних матах Циганковим після травми, але вже не у матчі з Зорею. От забив Циганков гол-красень у матчі з Олімпіком, здавалося нарешті прорвало і ми побачимо того Циганкова якого всі чекають, але ні. У матчі із Зорею Циганков бив добре тільки штрафні (один із яких залетів у ворота, але арбітр матчу не побачив голу, а другий просто потрапив у поперечину) а в позиційній грі, Циганков часто помилявся, допускав багато браку при передачах та просто був малоефективним та не корисним. Скоріше всього у Віктора є певні психологічні проблеми, які йому треба вирішити.

Де Пена герой матчу

В складі Динамо у цьому матчі найкращим футболістом був Карлос Де Пена! Гол + гольовий пас на Родрігеса, що ще потрібно, щоб бути кращим в складі команди. Так само він допустив мало браку, та постійно ішов вперед Де Пена реально сподобався. Звісно після провального виходу у матчі з Брюгге я в його рівні гри трохи розчарувався, але вже після матчу з Зорею Де Пена починає повертати мою довіру.

Михайличенко поки ніяк не змінив гру Динамо

Динамо Михайличенка грає абсолютно так само як Динамо Хацкевича. Силовий, атлетичний футбол від штрафної до штрафної з контратаками через фланги та передачами в штрафну, так грало Динамо при Хацкевичу, і так грає Динамо при Михайличенку, і якщо ви вважаєте, що за два тури нічого змінити неможливо, то я тут з вами незгодний, часу у Михайличенка достатньо; іронічно, що гра взагалі не змінюється, і результату поки немає, а це вже біда. Та і склад Динамо поки не зазнав суттєвих змін, те що виходить класичний опорник Кадірі, це - добре, але проблемних позицій в Динамо набагато більше. Якщо Михайличенко не зрозуміє, що зміни потрібні, то прогресу в грі та результатах Динамо НЕ БУДЕ!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты