Tribuna/Футбол/Блоги/Динамівське серце/Група В… Побачимо не футбол, а битву

Група В… Побачимо не футбол, а битву

Вже вкотре Динамо відверто щастить з суперниками по групі у Лізі Європи: Копегаген, Мальме, Лугано. Дві бойовиті команди зі Скандинавії та швейцарський середнячок; чи це ті суперники яких має боятися Динамо? На перший погляд ні! Ви запитаєте - чому тільки на перший погляд? Все дуже просто… ми ж говоримо про Динамо! У минулих двох сезонах Динамо також грало у відверто низькосортних групах по рівню команд, але вдавалося наробити собі проблем. Давайте все таки коротко розглянемо команди-суперники Динамо, я напишу виключно свою суб’єктивну думку.

30 августа 2019, 20:21
Група В… Побачимо не футбол, а битву

Вже вкотре Динамо відверто щастить з суперниками по групі у Лізі Європи: Копегаген, Мальме, Лугано. Дві бойовиті команди зі Скандинавії та швейцарський середнячок;

чи це ті суперники яких має боятися Динамо?

На перший погляд ні!

Ви запитаєте - чому тільки на перший погляд?

Все дуже просто…

ми ж говоримо про Динамо!

У минулих двох сезонах Динамо також грало у відверто низькосортних групах по рівню команд, але вдавалося наробити собі проблем. Як от до прикладу у минулорічних матчах проти Астани, та вдома проти Яблонця, валідолом запасалися. Так цей сезон новий тренер, підхід до команди, стиль гри і т.д. й т.п…, та давайте все таки коротко розглянемо команди-суперники Динамо, я напишу виключно свою суб'єктивну думку:

Копенгаген

Клуб зі столиці Данії, мабуть найсильніший опонент для Динамо із групи В. По перше, чемпіон своєї країни; як Динамо, Копенгаген також вибув у третьому кваліфікаційному раунді в дуже рівному маті проти Црвени Звєзди (програли по серії пенальті). По – друге, команда дуже багато забиває, адже 86 забитих м'ячів в чемпіонаті Данії це реально хороший показник да і зараз команда іде взагалі без поразок в чемпіонаті на першому місці (в дуже хорошій формі перебувають футболісти) хтось скаже:

«Ой да забивати у чемпіонаті Данії просто, то чемпіонат не рівня УПЛ, більше змахує на чемпіонат бані».

Я зараз розчарую тих людей, але чемпіонат Данії більш рівний чим чемпіонат України!

Копенганен команда досвідчений єврокубковий боєць, і що саме цікаве у ній виступають досвідчені зрілі футболісти під керівництвом хорошого тренера Столе Сольбакенна.

Є втрати, але не суттєві, адже Віктор Фішер головний плеймейкер команди, та бомбардир Сенегалець Ндаме Дойє в команді, і от проти них захисту Динамо треба дуже уважно зіграти. Роберт Сков пішов в Хоффенхайм, але його добре замінив Йонас Вінд. Ну і до захисту команди особливих претензій немає, хоча головна ударна сила команди, то все таки атака. Взагалі очікується цікавий, бойовий, непердбачуваний матч.

Мальме

Що не кажіть, а із Мальме буде справжня битва, рубилово де буде дуже багато фолів та емоцій, адже Мальме це жорстка Скандинавська команда; як такого красивого футболу я конкретно у матчах з Мальме побачити не очікую. Взагалі ж Мальме високоросла досить зріла шведська команда; я згадую матчі Шахтаря проти того ж Мальме і програний матч в Мальме говорить як же там складно грати буде Динамо. Покищо команда Мальме четверта в своєму чемпіонаті та має непогагні шанси на чемпіонство в кінці року (в Швеції сезон проводиться по системі Весна – Осінь) команда хороша в захисті, своїх лідерів не втратила по ходу сезона. Мальме команда, яка добре пройшла всі етапи кваліфікації і з нею у Динамо буде реальна рубка. Для мене Мальме це такий собі прототип тогорічної Астани. Головне завдання Динамо в матчі з Мальме пробити той захист який нагадує бронепоїзд!

Лугано

Команда – загадка… Міцний середняк чемпіонату Швейцарії, та в принципі команда, яка всіх здивувала тим, що у минулому чемпіонаті зайняла третє місце. Звісно команда – андердог. Єврокубкового досвіду немає, футболісти так собі, тренер молодий, амбітний, але знову ж без досвіду участі у подібних турнірах. Але проблема в тому, що недооцінка Лугано може зіграти з усіма поганий жарт. Згадуючи минулий рік, і останній матч Динамо в році з Яблонцем, я розумію, що десь зверхнє ставлення може бути. Недооцінка і поразка за яку соромно, тому не треба допустити, щоб було так як із Лугано.

Висновок

Динамо фаворит і має виходити з першого місця; має не так як в минулих сезонах просто через не можу витягувати те перше місце, а без проблем вийти вже після першого кола на вершину. Із Копенгагеном буде складно, із Мальме битва та рубка, із Лугано цікава тактична гра. В будь-якому випадку віримо в краще, ми побачимо не футбол, а справжню битву між усіма командами у групі, та як говорила Леся Українка: «Без надії сподіватись!»

Вперед Динамо до нових перемог!!!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Не гра, а муки
25 августа 2019, 13:05
1
Все посты