Tribuna/Футбол/Блоги/Аналітика як стиль життя/У Жерсона систематичні проблеми з дисципліною. Згадуємо найцікавіше

У Жерсона систематичні проблеми з дисципліною. Згадуємо найцікавіше

Протягом усього періоду після знайомства українського вболівальника із Жерсоном (точка відліку – той легендарний автогол) де-інде виникали новини про проблемний характер португальського люксембуржця. Вирішили пригадати найгучніші історії.

Автор — Андрій Смик
18 декабря 2021, 22:33
2
У Жерсона систематичні проблеми з дисципліною. Згадуємо найцікавіше

Протягом усього періоду після знайомства українського вболівальника із Жерсоном (точка відліку – той легендарний автогол) де-інде виникали новини про проблемний характер португальського люксембуржця. Вирішили пригадати найгучніші історії.

Ще з юного віку Родрігес вирізнявся особливим характером (за що був відрахований з академії «Мецу»). Емоційний хлопчина легко ставав одним з найпомітніших в роздягальні, варто лише пригадати його спроби взяти інтерв’ю в гравців «Динамо» під час святкування чемпіонства. Однак, негативних наслідків такої поведінки Жерсона було куди більше.

Сварки на бровці

Восени 2019 року жереб звів «Динамо» та «Шахтар» уже на стадії 1/8 фіналу Кубка України. Типове українське класичне – жовті, червоні, напруга відчувається як на полі, так і за його межами. Завдяки голу Сидорчука в середині першого тайму київський клуб ввів в рахунку ледь не увесь поєдинок, проте шалений удар Степаненка в доданий до другого тайму час перевернув все з ніг на голову. Найбільше розчарованим в цій ситуації виглядав саме Жерсон, який почав кричати на Михайличенка (напевно через пасивність тренерського штабу, адже за 90+ хвилин у складі «Динамо» не відбулося жодної заміни). Головна постраждала – лава запасних київського клубу.

В підсумку Жерсона спершу відправили в дубль, а згодом він вирушив в турецький «Анкарагюджю».

Вже влітку 2021 гравець збірної Люксембургу змусив нас відчути дежавю, коли дуже емоційно відреагував на заміну в матчі 3 туру УПЛ проти Зорі. Скористався відсутністю Луческу?

Зірка нічних клубів Тирасполя

Перед японською мандрівкою Родрігес зумів засвітитись в Чемпіонаті Молдови в стані «Шерифу», де взяв участь у 22 матчах та відзначився 8 голами. Проте, зі слів Андрія Близниченка, експартнера Жерсона по клубу, куди яскравіше його запам’ятали відвідувачі тираспольських нічних клубів:

«Мені розповідали про нього. Був такий горбиль, що він тут у нічному клубі брав по долару та розкидав по танцполу. Люди збирали. Таке чув. Не знаю, чи правда, але розповідали, що таке було. Всі казали, що він любив і відпочити, і потренуватись, і пограти. Але відпочивати любив дуже часто. Не щодня, але й не один раз на тиждень. Любив добре відпочити кілька разів на тиждень. Не знаю, чи правда, але казали, що це було 100%. Розповідали, що він виходив із дому, брав таксі, їхав на базу, машина зупинялася, він казав таксисту, щоб лічильник капав, а сам йшов на тренування. Тренувався, мився, сідав у це таксі і їхав додому. І потім просто давав таксисту 100 доларів і говорив до побачення, дякую. Звісно, таксисти були задоволені. Якщо тут таксисту дати 100 доларів, він знепритомніє.»

Крім того, директор «Шерифа» теж пригадував проблеми Родрігеса з дисципліною.

Проблеми у Франції

В останні години літнього трансферного вікна стало відомо, що скромний «Труа» орендував люксембуржця з правом викупу. Жерсон одразу став важливим гравцем основного складу, навіть відзначився голом в дебютному матчі Ліги 1. Однак, в грудні гравець ще не потрапляв у заявку французького клубу, а різноманітні джерела почали повідомляти про чергові проблеми з дисципліною. За інформацією Le Quotidien, головний тренер «Труа» не задоволений стилем життя Родрігеса та його поведінкою поза футбольним полем.

Буде цікаво спостерігати за подальшим розвитком подій, адже заявляли, що французький клуб орендував Жерсона з обов’язковим правом викупу за 4 млн€. Тепер, як повідомляє той же Le Quotidien, «Труа» розглядає можливість повернення вінгера збірної Люксембургу вже взимку. Далі буде!

Джерела: FootballHub, ПроФутбол Digital.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты