Tribuna/Футбол/Блоги/Аналітика як стиль життя/«Ворсклу» у фінал кубку витягнув 16-річний воротар. Розповідаємо про нього

«Ворсклу» у фінал кубку витягнув 16-річний воротар. Розповідаємо про нього

Головний герой вечора, що вже війшов в історію

Автор — Андрій Смик
24 июня 2020, 23:17
5
«Ворсклу» у фінал кубку витягнув 16-річний воротар. Розповідаємо про нього

Павло Ісенко - головний герой цього вечора. Молодий голкіпер змусив заговорити про себе усю футбольну Україну та ще декілька днів його прізвище лунатиме з усіх футбольних таблоїдів. Перші розповідаємо про його подвиг та все, що цьому передувало.

Вперше про Павла Ісенка футбольна спільнота заговорила ще минулого року, коли тоді ще 15-річний воротар потрапив у заявку "Ворскли" на матч УПЛ проти "Чорноморця". Півроку перед цим хлопця помітив тренерський штаб дубля полтавчан. Поїхавши разом з командою на тренувальний збір у Туреччину, кіпер вийшов з лави для запасних замість Дмитра Різника у товариському матчі. Павлу добряче пощастило, адже молодь проводила збори у тому ж готелі, що й доросла команда, тож його стали залучати до тренувань з першою командою на постійній основі. Згодом Ісенко став безумовно основним у команді U-19 та навіть викликався у U-21 для матчів із "Динамо" та "Шахтарем".

Перспективний воротар вже давно на олівці у тренера збірної U-17 Олександра Петракова, а у останньому до карантину відбірковому циклі до еліт-раунду юнацького Євро був першим варіантом на позицію голкіпера. Не без його допомоги збірна змогла пройти увесь відбірковий етап без жодного пропущеного м'яча та без проблем виграти групу із Португалією, Грузією та Албанією.

Незважаючи на стрімкий успіх, молодий кіпер ставиться до усього з великою долею скромності: "Я розумію, що це стало можливим лише тому, що Дмитро Різник викликаний у збірну, Костя Солобчук грав у той день за дублюючий склад, а Богдан Шуст зазнав пошкодження. Але я наполегливо працюватиму на тренуваннях і докладу максимум зусиль, щоб приносити користь «Ворскли» і, можливо, одного дня грати за основну команду."

Саме сьогодні цей день настав.

Фото: Ворскла, football.ua.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты