Tribuna/Футбол/Блоги/Hummernews/Острів Афродіти проти півострова Балкан і ризький торт в горлі султана

Острів Афродіти проти півострова Балкан і ризький торт в горлі султана

Нестримні бельгійці, летючі голландці, самураї в юртах та каймани в кленових листках

Блог — Hummernews
Автор — Andrew Hummer
31 марта 2021, 12:40

Головною сенсацією минулого дня стала перемога Кіпра над Словенією. Єдиний м'яч був забитий на 42-й хвилині зустрічі. Піттас скористався передачею від Папуліса і відкрив рахунок. Відігратись підопічні Матяжа Кека (не кекса!) вже не змогли. Збірна надій (саме так називають збірну Кіпра) займає друге місце в групі Н, а словенці поки займають четверту позицію.

Ще одна сенсація трапилась в Стамбулі на стадіоні Кемаля Ататюрка. Після блискучих перемог над Нідерландами та Норвегією збірна Туреччини приймала на своєму полі збірну Латвії і примудрилася зіграти внічию з рахунком 3:3. Під керівництвом капітана Чорномирдіна… тобто капітана з чорною мордою… тобто капітана Антона Чорномордого латиші змогли вирвати нічию.

Також вчорашній день запам’ятається розгромами. Червоні дияволи (не Ман Юнайтед, а збірна Бельгії!) поласували білими крилами (не пташиними, а збірною Білорусі!). Вісім сухих голів стали наслідком матчу на Говерлі (даруйте) – матчу в Геверле.

Інший розгром відбувся в Гібралтарській затоці, куди заплив Летючий голландець. На стадіоні Вікторія (перемога!) підопічні Франка де Бура відвантажили сім сухих м’ячів команді 54 (саме так називають себе гравці збірної Гібралтара – Team 54).

Та не Європою єдиною! В поєдинку синіх (не від алкоголю, а тому, що обидві команди називають себе синіми – самураями і вовками відповідно!) представники країни Сонця, що сходить, забили аж чотирнадцять сухих м’ячів збірній Монголії! Самураям не вистачило лише одного голу, щоб повторити свій рекорд, - найбільша перемога в історії збірної Японії трапилась в 1967 році над Філіппінами – 15:0! Цікаво, що найбільша поразка в історії японців теж була від філіппінців рівно 50 років до того – в 1917 році з рахунком 2:15!

Ну і, насамкінець, відмітимо найбільшу перемогу збірної Канади всіх часів - над Каймановими островами – 0:11! Гравці з країни кленового листка гарно пополювали на алігаторів (каймани – це вид алігаторів), вписавши своє ім’я в історію.

Сподіваюсь, що такі розгромні поразки послужать хорошим уроком всім збірним, які їх зазнали. Дуже неприємно програвати з таким рахунком, особливо, коли граєш на своєму полі. Тому збірні, котрі зазнали такого знущання, повинні зробити висновки і не втрачати надії на краще майбутнє.

Post tenebras lux. Після темряви – світло.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

ПУКкі та КАЮКо
29 марта 2021, 11:36
П'ЯТИКНИЖЖЯ МІСТЕРА
18 марта 2021, 22:45
ТУХЛИЙ СІМЕОНЕ
18 марта 2021, 00:13
6
Все посты