Tribuna/Футбол/Блоги/Габсбурги, пиво і футбол/Пандемія є*#нутості серед футбольних чиновників

Пандемія є*#нутості серед футбольних чиновників

БЕЗкомандна гра, або як угробити великий футбол.

Автор — TRoya tyt
5 мая 2020, 19:23
2
Пандемія є*#нутості серед футбольних чиновників

Хей-хоу, Троя ожила і я також. Сьогодні ви заглянете у мою голову та побачите суб’єктивізм чистої води та чому у мене горить через тупість та некоординованість людей з кейсиками.

Спорт зупинився, світ накрила пандемія, а економіка і психіка людей з кожним днем їде все глибше і глибше - до підземелля (Привіт, «Карпати» - прим.ред.). Футбол у стандартному його розумінні - помер, лише «інфоцигани» та дурачки підтримують «футбольні новини», які зараз перетворились на журнал «Сплетница». І здається гірше бути не може. Еге ж, якби то не так, на арену виходять ФІФА, УЄФА та федерації футболу кожної країни.

Давайте поясню. Всі ці кантори повинні працювати разом, обмінюватись інформацією та приймати спільні рішення, щоб всім було добре. «І вам, і нам, і сусіду» - так би сказала моя бабця, яка приймає більш логічні рішення, ніж ця шайка командорів. Бо виявляється, що пан Вам (ФІФА) – надає суто рекомендації і не хоче марати руки в «серозних рішеннях». Пан Нам (УЄФА) – хоче рятувати свої гроші, причому чим більше, тим краще. А пан Сусід (Федерації Футболу) – б’ється в агонії, бо хоче врятувати хоча б одну ногу, коли другу догризають: хвороби топ-гравців, фінансові проблеми ліг і вже не примарне видіння, як зникають один за одним клуби.

ФІФА – це як Pornhub, ніби й намагаються дати корисні поради, щось там пояснюють на графіку кривих, знімають відео, питають лікарів, коли краще кінчити.

Та сама крива, яку юзає, що Порнхаб, що сайт FIFA (впринципі, як і увесь світ):

Те саме відео:

Та сама заява лікаря:

  • М’якотілість – основна ознака ФІФА, вони бояться стати диктатором і взяти усе в свої руки. Бояться стати мозковим центром і запропонувати рішення, яке повинно бути гнучким, відповідно до ситуації в кожній країні. Кейсики з фіфки віддали всі борозни керування самим державам, що протирічить їхнім правилам. Вони переймаються не закінченням сезону, а трансферним вікном, контрактами гравців, і турнірами, які є їх дітищем(Клубний ЧС, ЧС та інші глобальні турніри).

Безсумнівно, ці проблеми теж потрібно вирішувати, але їх вирішення прямо залежить від вказівки згортати сезон чи догравати. Концентрація уваги на відростках проблеми, а не на ній – головна біда усіх «комірців». Зберіться, обговоріть план, скооперуйтесь, вносіть правки та викочуйте план, який вже кожна федерація візьме під свою обробку. Червоною ниткою у всіх заявах ФІФА йде посил : «Ми за здоров’я, ми за безпеку, ми взагалі не знаємо, що робити у такій ситуації».

Щодо УЄФА, то їх рішення є разюче іншими, вони шукають будь-яку можливість дограти сезон, бо втратили вже один величезний турнір – Євро.

Чеферін та компанія намагаються ніби-то демократичним шляхом сказати, не кваптесь, у вас є час, до 25 травня (час здачі варіантів догравання чемпіонатів - прим. ред.), все добре – це один кінець палиці. Інший – погроза баном бельгійцям (за рішення достроково завершити турнір, яке вже відмінили - прим. ред.), сварки з голландцями та взагалі відсутність будь-якого логічного і продуманого контакту з ФФК (федерації футболу країн). І масла у вогонь підливає Франція – викочують рішення зупинити турнір, визнають ПСЖ чемпіоном!! та вилітає дві команди.

  • Чи будуть суди? Однозначно, так. Команди з будь-якої ліги боролись за ці місця, а чемпіон вирішується в кабінетах, це спортивний принцип? Зовсім ні. Чи покаже УЄФА яйця, і пригрозить дисквою Лізі 1? Невідомо. Це ж топ-чемпіонат, це ж топ-гравці. Суть у тому, що відношення до всіх - різне. І це гнітить, дуже. Як казав Андрій Колесник : «П’ятірка кращих лусне, як мильна бульбашка і що тоді? Куди рости гравцям? Всі ж хочуть грати там, а чим довша криза, тим більше грошей іде в нікуди. Щоб купити когось, потрібно продати когось, а хто купить? Тоді футбол, який ми бачили останні роки – помре і це 100%». Біполярка – ось як я опишу стан УЄФА зараз.

Той самий відос Колесника (дивитись з 12:14):

А щодо федерацій футболу – тут усе просто, паніка і тупість передається з верхнього щабля на нижній, плюс до всієї «канітелі» пряма зелжність від УЄФА, ФІФА. Федерації тепер не самокерований орган, а мутант з рекомендацій ФІФА, ідей та погрозливих документів УЄФА та крику державного апарату, що проводити змагання – небезпечно!!!1111. І цей мутант ледве дихає, і старається жадібно хапати хоч якийсь промінь світла, у цих всіх заявах.

Окремий камінь спотикання, правки до регламенту та правил змагань і футболу взагалі. Добре, це круто, що змінюєтесь у зв’язку з пандемією, але це відбувається похапцем, аби було, аби думали, що ви щось можете. І це виглядає дуже смішно. Робота заради виду роботи, а не заради результату.  

На кінець скажу просто : Футбол входить в нову еру. І якою вона буде – залежить від рішень, які треба створювати і приймати в команді, а не поодиноко. «Одинаків топлять, як щенят» - такі слова треба нагадати футбольним людям.

Любіть цю гру

Лучшее в блогах
Больше интересных постов