Tribuna/Футбол/Блоги/Габсбурги, пиво і футбол/Ставити чи не ставити? - Ось у чому питання

Ставити чи не ставити? - Ось у чому питання

Ваше життя не ставка...

Автор — TRoya tyt
31 июля 2019, 23:57
11
Ставити чи не ставити? - Ось у чому питання

Привіт всім, Троя ще стоїть. Я досі беру участь в конкурсі, тому – поїхали. Сьогоднішня тема – фрістайл, тому я вирішив обрати «троянського коня» у темі спорту. А саме, ставки і діалог з людиною, яку я дуже добре знаю, яка ледь не втратила все через «величезні шанси» стати гуру ставок.

Ім’я та прізвище змінені через конфіценційність.

- Привіт. Представся будь ласка.

- Вітаю, мене звати Андрій Климко, мені 23 роки.

- Тобі лише 23 роки, але ти вже кажеш, що побачив багато за життя, з чим це пов’язано?

- Ну, як ти розумієш – ставки. Я грав близько 7 років. І відповідно всі симптоми ігромана супроводжували мене майже від початку залежності.

- Тобто ти грав з 16 років? І можна сказати «собаку з’їв» на ставках?

- Орієнтовно, так. Вперше почув про ставки з реклами Супер-лото, тоді коли я починав ставити реклама буків не лізла зі всіх шпарин. Та й мені малому було цікаво. Плюс нефігово так розбирався в хокеї, тенісі та звісно футболі.

- З чого починав ставити та як втягнувся, і котрий це був рік?

- Це був 2011 рік(я вже рік не ставлю). Починав з футболу, втягнувся за тиждень. На улюблену команду не ставив – знав, не буде фартити. Також бавився хокеєм, на теніс рідко заряджав.

- Опиши свої враження від першого етапу фанатіння цим заняттям?

- Почав я дуже добре, на відміну від інших. За перший місяць плюсових ставок було більше, ніж мінусових, кишенькові гроші примножував, та й для десятикласника зайві гроші не були зайві.

- Пам’ятаєш перший матч на який зарядив?

- Звісно, 1/8 ЛЧ 2011 року. На тотал менше Мілан – Тотнем. Гол Крауча пам’ятатиму завжди.

- За яку команду топиш?

- В дитинстві за Депор, пізніше тільки Евертон.

- То виходить ти з дитинства розумів що і як відбувається на футбольному полі?

- Не зовсім. Малим просто дивився і любив цю гру. А потім сам її спаплюжив.

- Чому так кажеш?

- Та бо ідіот, от що скажу. Ти ж казав що я фанатів ставками, так і було. Перші 2-3 роки були нормально. Ставив по-трохи, не грав на всі бабки, думав. Одним словом був зразковим ставкоманом. А потім все пішло шкереберть.

- З якого моменту і чому?

- На півфінальний матч ЧС – 2014 року між Нідерландами і Аргентиною поставив тотал менше 1.5. Велику суму, дуже. І ставка зайшла. Тут і почався базар-вокзал. Повіривши в себе подумав, що можу і іншим підказувати.

- Тобто, щось на подобі теперішніх телеграм-капперів?

- Абсолютно. Тіки тоді вся ця двіжуха була популярна в ВК.

- Ну і як?

- За рік чистої роботи пішов в + 20 тисяч(які я спустив за 2-3 місяці: на відпочинок і бухло з дівками), орієнтовно. Але було багато матчів, які не заходили, люди жалілись, казали, що я кидало. В результаті – я перегорів і зав’язав з продажем.

- Окей, а з самим захопленням що?

- Ну престав на місяць. Потім знову зірвався, коли прийшла стипуха.

- Тобто, ти ще добре вчився?

- Так, бо клянчити гроші в батьків не хотів. А так хоч якусь копійку мав.

- З чого почались проблеми?

- Та з простого, злив всі бабки, які назбирав за 3 місяці, на 3 матчі НХЛ, і думав, як буду жити за «ніщо» цілих півтора місяці, ще й бляха, дівку завів за тижні два до того.

- Тобто, ти не сам себе забезпечував, а ще й дівчину?

- Ага. Тому почався пиз**ць. Мікрокредити, зичанка в друзів, і т.д.

- Ок, з ситуації вибрався, далі то що завадило?

- Зробив найтупіше, відсотків 15 тих бабок залив на контору, і почалось. Ставки в борг – сама тупа хірнь, яку я коли-небудь робив.

- Тобто, ти порушив щось для себе?

- Так, обіцяв собі, що ніколи не буду ставити в борг. Плюс залежність ставала все гіршою, маленькі суми вже не приносили кайф. Почав грати по-багатому, як в нас кажуть.

- І що в результаті?

- За три роки було море подій: колектори, бійки з міліцією, 15 суток, 120 годин громадських робіт, умовний термін за побиття охоронця в клубі і букмекерській конторі, вигнали з 4 орендованих квартир, пішла дівчина, посварився з батьками, пересварився зі всіма друзями і дуже великий мінус. Лише тішило, що в універі був не останнім лохом. Витягнув на диплом.

- Ну з колекторами і сімейними справами ще зрозуміло. Як тебе в міліцію і на условку понесло?

- У клубі де відпочивав ще на той момент з друзями, випив задофіга, почав просити в бармена ще 4 шоти. Мені відмовили, через нестачу грошей. Охоронець викинув з клубу. Я й давай з кулаками. Потім, щоб роздобути бабки пішов в контору. Там мене знали, і вже не хотіли приймати ставку на чужі бабки, от я і відлив себе на охоронці.

- Скільки умовного терміну дали і як на тебе вплинула ця вся трьохрічна двіжуха?

- Дали 2.5 роки умовного. Суд був на початку 2017. Ось буквально місяць тому закінчився термін. Вплинула кардинально. Викупив просту річ, якщо зараз не вивезу, вивезуть мене і то скоро.

- Який мав план дій?

- Пішов працювати на будову(знайомий батька протягнув, бо з умовним нікуди не брали). За неповний рік віддав борги банкам. З друзями ще й зараз розраховуюсь(на фінішній прямій вже). Ставити ставив, але малими сумами.

- Тобто залежність не пішла? Ти тіки її присік?

- Та, і це було найгірше, бо міг знову залізти у проблеми. Та все змінив дідок, який завжди продавав яблука біля контори, в яку я ходив.(Звичка, не любив ставити з телефону, та й після всіх подій не мав нормального, проста дзвонилка – Прим.ред.)

- І що ж такого він тобі сказав чи зробив?

- Найпростіше: написав на карточці дещо особливе.

- Що саме?

- «Хлопче, я знаю, що тобі важко, але кидай ту заразу. В мене племінник через це чуть в дурку не поїхав. Нервовий зрив». Я розридався. То був кусок карточки з блокнота. Яку він мені пихнув, коли я йшов повз ятку.

- Тобто все ось так просто?

- Знаєш, я в долю не вірю. Я вірю в те, що життя завжди дає 2 шанси його змінити. Перший – я використав на ставки. Другий – використовую зараз.

- Хм, може й ти правий. Але зараз дуже пряме й основне питання. На дистанції можливо вийти в плюс?

- Ні, ні, і ще раз ні. Якщо брати загалом мій баланс – мінус 33 тисячі, або в тих межах(борги + мінус по ставках).

- Дякую за в’ю. Може хочеш читачам щось на останок сказати?

- Пацани і дівчата, швидкого збагачення нема ніде. Надурити, та й що, на**ати вас хочуть всі. Зиску з ставок будете мати не сильно багато. Хіба ви прям дуже впевнені і надзвичайно прораховуєте все. Але 80% - кузьмічі в ставках, так само, як і на трибунах. Тримайтесь.

Це було емоційне і важке інтерв’ю, воно трохи пройшло редакцію по тексту і довжині. Та я знаю точно для всіх людей воно матиме певне значення. Будьте кмітливі, розсудливі та вмійте зловити свій шанс.

Любіть цю гру та не ставте на неї.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов