Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Анонс футбольного вікенду

Анонс футбольного вікенду

Перший вікенд літа подарує «Джуніорс» нові випробовування.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
1 июня 2018, 11:13
Анонс футбольного вікенду

Перший вікенд літа подарує «Джуніорс» нові випробовування. Традиційно, у суботу команда зіграє у чемпіонаті Київської області, а в неділю продовжить виступити у чемпіонаті Києво-Святошинського району.

На обласній арені наступним суперником стане «Переяславщина», що посідає одинадцяте місце. Незважаючи на те, що підопічні Мехмана Доли знаходяться серед аутсайдерів чемпіонату, легкої прогулянки у «Джуніорс» не очікується. У попередньому турі «Переяславщина» змусила понервувати «Сокіл», який лише дивом вивіз з Переяслав-Хмельницького три очки. Господарі поля змарнували декілька нагод для взяття воріт, а наприкінці зустрічі розплатилися за марнотратство, пропустивши вирішальний м’яч з 11-метрової позначки. Що буває з тим, хто недооцінює переяславців, два тижні тому дізнався ФК «Музичі». У Переяславі-Хмельницькому один з фаворитів чемпіонату Київщини поступився з рахунком 1:2 та вибув з боротьби за Кубок Київщини.

Не зайвим буде пригадати, як розвивалися події у матчах з «Переяславщиною» у минулому сезоні. Якщо вдома проблем у «Джуніорс» не виникло, то на виїзді, навіть маючи чисельну перевагу, шпитьківчани ледь не втратили очки – перемога 2:1.

Матч «Переяславщина» - «Джуніорс» відбудеться у Переяслав-Хмельницькому на стадіоні імені Валерія Лобановського у суботу (2 червня). Початок – 17:00.

У чемпіонаті Києво-Святошинського району наступним суперником стане «Локомотив» (Вишневе), який посідає у турнірній таблиці останнє місце. Лише тиждень тому вишнівчани здобули своє перше очко у сезоні, вдома зігравши внічию з ірпінським «Барсом». «Джуніорс», своє чергою, покращив свої позиції. Перемога у минулому турі над «Факелом» дозволила шпитьківчанам піднятися на четверте місце. Проте, від лідера – «Софії» (Софіївська Борщагівка) команда Сергія Шута досі відстає на чотири залікових пункти.

Матч «Локомотив» (Вишневе) – «Джуніорс» (Шпитьки) відбудеться у неділю (3 червня) у Вишневому на стадіоні «Центральний». Початок – 12:30.

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты