Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/«Джуніорс» (Шпитьки) - «Зоря» (Владиславка). Анонс матчу

«Джуніорс» (Шпитьки) - «Зоря» (Владиславка). Анонс матчу

У другому турі чемпіонату Київщини «Джуніорс» (Шпитьки) зустрінеться з «Зорею» (Владиславка).

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
13 апреля 2018, 09:43
6
«Джуніорс» (Шпитьки) - «Зоря» (Владиславка). Анонс матчу

У другому турі чемпіонату Київщини «Джуніорс» (Шпитьки) зустрінеться з «Зорею» (Владиславка).

Сільська команда з Миронівського краю, як і «Джуніорс», проводить у вищій лізі чемпіонату Київщини третій сезон. За підсумками 2016 року підопічні Андрія Міхна посіли десяте місце, а торік піднялися на дві сходинки вище.

У міжсезоння «Зорі» вдалося зберегти у своїх лавах більшість провідних гравців, проте, далеко не всіх. Так, залишилися Назар Ващенко, Андрій Мар’євич, Сергій Швець. Але вже нема Ярослава Піскуна, який перейшов у «Межигір’я», а також Богдана Дерделя, який доєднався якраз до «Джуніорс».

Нинішній сезон «Зоря» розпочала невдало. У першому турі команда Андрія Міхна вдома цілком заслужено поступилася «Соколу» з Михайлівки-Рубежівки (0:2). Натомість «Джуніорс», нагадаємо, на виїзді програв «Авангарду» (Бзів) – 0:1.

Матч «Джуніорс» - «Зоря» відбудеться у суботу, 14 квітня, в Ірпені на стадіоні «Чемпіон» (початок – 16:00). На завершення зазначимо, що всі попередні чотири очні зустрічі команд завершилися перемогами шпитьківчан з загальним рахунком 13:0. Кращим бомбардиром протистояння наразі є Олександр Скороход, в активі якого три забиті м’ячі.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты