Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Представляємо суперника: «Титан» (Бородянка)

Представляємо суперника: «Титан» (Бородянка)

27 травня «Джуніорс» стартує у Кубку Київської області.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
25 мая 2017, 18:25
Представляємо суперника: «Титан» (Бородянка)

У чемпіонаті Київської області триває двотижнева перерва, пов’язана з тим, що у суботу, 27 травня, відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубка Київщини. «Джуніорс» у цей день вирушить до Бородянки, де зустрінеться з місцевим «Титаном».

«Титан» - новачок турнірів Київщини. У минулому році команда дебютувала у Кубку регіональних чемпіонів (поразка 0:3 від київського «Меліоратора»), а у цьому році стартувала у першій лізі Київської області. Результати на даному етапі не вражають: у трьох матчах бородянці здобули лише одне очко та посідають у турнірній таблиці 10-е місце серед 12 колективів. Втім, плани у «Титана» дуже амбіційні – найближчим часом стартувати у чемпіонаті України серед аматорів.

«Титан» був заснований у 2011 році. Перший сезон у чемпіонаті Бородянського району команда відіграла під вивіскою «Автомобіліст», а свою нинішню назву отримала у 2012 році. Зірок з неба «біло-зелені» не хапали, фінішуючи у середині турнірної таблиці. Тому, минулорічні срібні нагороди районного чемпіонату та вихід у фінал Кубка Бородянського району-2016 можна вважати справжнім проривом молодої команди.

Нагадаємо, що у минулому сезоні «Джуніорс» грав з представниками Бородянського району – «Бородянкою» та «Рубіном» з Пісківки, – у чемпіонаті Київської області. У чотирьох матчах шпитьківчани здобули чотири перемоги з загальним рахунком 15:3. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты