Tribuna/Футзал/Блоги/ФК Джуніорс/Золотий хет-трик «Джуніорс»

Золотий хет-трик «Джуніорс»

Шпитьківчани тріумфально завершили футзальний сезон.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
26 марта 2017, 22:17
Золотий хет-трик «Джуніорс»

Унікального успіху досяг ФК «Джуніорс» у футзальному сезоні 2016-2017 – шпитьківчани перемогли в усіх турнірах, в яких приймали участь! Два тижні тому команда достроково стала переможцем першої ліги Києва, минулого вікенду втретє поспіль виграла чемпіонат Києво-Святошинського району, а у неділю, 26 березня, п’ятий раз в історії турніру стала переможцем Indoor Football League.

«Фінал чотирьох» ірпінського турніру дався команді Сергія Шута важче, аніж районного чемпіонату. Зокрема у півфіналі, суперником у якому був «Ваш Добробут-СандраБуд», питання щодо переможця залишилася відкритим майже до останніх секунд зустрічі. На гол Байдачного, який відзначився у дебюті матчі, «будівельники» відповіли влучним ударом Ніфталієва.

Перед перервою Іван Глуцький втілив перевагу своєї команди в ще один забитий м’яч, а в середині другої половини зустрічі свій автограф у сітці воріт суперника залишив Мишко. Потужно пробивши зі штрафного, Володимир Фененко за чотири хвилини до завершення матчу скоротив відставання «Ваш Добробут-СандраБуд» до мінімуму. Потім «будівельники» не скористалися чудовою нагодою зрівняти рахунок, за що миттєво поплатилися – відзначився Крошан. А закріпив перевагу «Джуніорс» кращий бомбардир команди Сергій Мельник.

Всупереч очікуванням, суперником шпитьківчан у фіналі стала не «Skidka.ua», а «Кудрівка», яка сенсаційно перемогла команду Олександра Репехи у півфіналі. Але так само нав’язати боротьбу «Джуніорс» колектив Юрія Степаненка не спромігся. Відмінно зігравши у обороні і не надавши супернику майже жодної можливості для того, аби пробити Денюжкіна, шпитьківчани ще до перерви забили у ворота «бджіл» три м’ячі.

По перерві  «Кудрівка» все-таки забила гол престижу, але не більше. Голи Денюжкіна та Крошана встановили остаточний рахунок зустрічі – перемога «Джуніорс» 5:1. Після завершення матчу відбулася церемонія нагородження учасників та призерів турніру. Окрім кубку та золотих медалей шпитьківчани здобули ще й дві індивідуальні нагороди. Так, Сергія Мельника, на рахунку якого 29 забитих м’ячів у сезоні, визнано кращим нападником чемпіонату, а Віталій Денюжкін отримав приз кращому гравцю фінального поєдинку.

Півфінал. «Джуніорс» (Шпитьки) – «Ваш Добробут-СандраБуд» (Ірпінь) 5:2

Голи: Байдачний 3, Глуцький 20, Мишко 30, Крошан 39, Мельник 40 - Ніфталієв 14, Фененко 36

Фінал. «Кудрівка» (Чернігівська область) – «Джуніорс» (Шпитьки) 1:5

Голи: Печенкін 27 - Дзюбенко 15, Сандро 16, Глуцький 20, Денюжкін 28, Крошан 33

«Джуніорс»: Денюжкін (Балашев), Мельник, Директоренко, Глуцький, Крошан, Сандро, Алекс, Мишко, Шут, Байдачний, Дзюбенко, Гордієнко, Бутко

А за декілька годин до фіналу в Ірпені «Джуніорс» отримав заслужені нагороди як переможець першої ліги Києва. У заключному матчі чемпіонату шпитьківчани здобули вольову над «Django Stars» 8:4.

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты