Tribuna/Футзал/Блоги/ФК Джуніорс/«Джуніорс» - чемпіон Києво-Святошинського району з футзалу

«Джуніорс» - чемпіон Києво-Святошинського району з футзалу

Команда здобула золоті медалі третій рік поспіль!

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
20 марта 2017, 11:49
«Джуніорс» - чемпіон Києво-Святошинського району з футзалу

«Джуніорс» (Шпитьки) третій рік поспіль виборов золоті медалі чемпіонату Києво-Святошинського району з футзалу. Команда Сергія Шута на одному диханні пройшла груповий етап турніру, здобувши шість перемог у семи матчах (ще один завершився внічию). Не було рівних шпитьківчанам і у так званому «фіналі чотирьох».

Фінальний день змагань «Джуніорс» розпочав матчем з ФК «Хотів». Господарі турніру гідно опиралися шпитьківчанам у першому таймі, але на весь матч команду не вистачило. У підсумку – перемога «Джуніорс» з рахунком 8:3.

Ще переконливішу перемогу шпитьківчани здобули у фіналі – команда Сергія Шута з рахунком 8:0 переграла «Зеніт». Схоже на те, що представник селища Святопетрівське всі свої сили ти емоції віддав у півфінальній зустрічі, у якій, поступаючись з рахунком 1:5, проявив характер та зумів схилити шальки терезів на свою користь (7:5). Цікаво, що у обох матчах перемогу «Джуніорс» потужними дальніми ударами започаткував Віталій Денюжкін, а довершив розгром суперників граючий президент Сергій Шут.

Приємно, що кращим гравцем чемпіонату визнано одного з футболістів «Джуніорс», а саме Едуарда Ткаченко! Кращим бомбардиром шпитьківчан у чемпіонаті став Ростислав Сачок, який у семи матчах відзначився дев’ять разів. На один забитий м’яч менше має в своєму активі Сергій Шут, сім голів на рахунку Андрія Мар’євича на Максима Концеби.

Нагадаємо, що раніше «Джуніорс» достроково став переможцем першої ліги Києва з футзалу. А наступного вікенду шпитьківчани захищатимуть титул переможця IFL.

Півфінал. "Джуніорс" (Шпитьки) - "Хотів" 8:3

Голи: Денюжкін 3, 14 пен, Мар'євич 9, Назаров 19, Пекній 23, Концеба П. 25, Сіренко 29, Шут 40 - Понєжда 8, 22 пен, Шевчук 15

Фінал. "Джуніорс" - "Зеніт" (Святопетрівське) 8:0

Голи: Денюжкін 7, Баранович 10, Пекній 15, 21, Мар'євич 17, 25, Сіренко 27, Шут 30

"Джуніорс": Денюжкін (Дудка) - Пекній, Назаров, Черновол, Концеба П., Концеба М., Ткаченко, Баранович, Шут, Сачок, Мар'євич, Сіренко  

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты