Tribuna/Футзал/Блоги/ФК Джуніорс/Анонс вікенду

Анонс вікенду

«Джуніорс» завершує виступи у чемпіонаті Києво-Святошинського району, зіграє останній матч у груповому етапі IFL та намагатиметься взяти реванш за поразку від «Софії» на Меморіалі Чанова.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
17 марта 2017, 01:05
Анонс вікенду

Минулого вікенду «Джуніорс» вперше у своїй історії став переможцем першості Києва з футзалу. А вже у наступну неділю, 19 березня, має шанс втретє поспіль стати чемпіоном Києво-Святошинського району з футзалу. О 10:00 у спортивному комплексі Хотівської гімназії розпочнеться півфінальна зустріч «Джуніорс» з ФК «Хотів». До речі, два роки тому ці команди вже зустрічалися на цій стадії турніру і тоді з рахунком 7:2 були сильнішими шпитьківчани. У разі успіху команда Сергія Шута о 13:30 зіграє у фіналі з переможцем пари «Новосілки-Чабани» - «Зеніт» (Святопетрівське).

А у суботу, 18 березня, «Джуніорс» зіграє у двох інших турнірах. В Ірпені шпитьківчани матчем  з «Хортицею» (початок о 11:00) завершать виступи у груповому етапі вищої ліги IFL. Нагадаємо, що «Джуніорс» достроково виборов путівку до півфіналу турніру, посівши у групі перше місце. Щодо «Хортиці», то команда з селища Немішаєве виступила значно гірше, ніж у попередньому етапі, та наразі замикає турнірну таблицю Вищої ліги. Нагадаємо, що зустріч команд тримісячної давнини завершилася перемогою шпитьківчан з рахунком 14:5.

О 12:00 на «Козак Арені», що у Петропавлівській Борщагівці, розпочнеться поєдинок «Джуніорс» та «Стоянки», який пройде у рамках третього туру Меморіалу Чанова. У цьому матчі шпитьківчани постараються реабілітуватися за несподівану поразку від «Софії». Варто відзначити, що «Стоянка» у попередніх двох матчах зазнала поразок від «Ширми» (1:3) та «Олімпу» (1:7).  

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты