Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Чи буде жити інтрига? «Джуніорс» - «Патріот». Анонс матчу

Чи буде жити інтрига? «Джуніорс» - «Патріот». Анонс матчу

У 15-му турі у Вишневому зустрінуться лідери чемпіонату Київщини.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
19 августа 2016, 10:46
Чи буде жити інтрига? «Джуніорс» - «Патріот». Анонс матчу

Другий тур поспіль прихильників чемпіонату столичного регіону порадує безкомпромісний матч лідерів – команд, які посідають у турнірній таблиці перше та друге місця. Мова про «Джуніорс» та «Патріот», які зустрінуться у суботу, 20 серпня, у Вишневому (так, це не помилка, саме у Вишневому!).

Майбутній поєдинок дасть відповідь на питання: Чи жива інтрига у боротьбі за чемпіонство? На даний момент відрив команди Сергія Шута від найближчого переслідувача складає сім очок. Тому у разі перемоги над «Патріотом» (чого у нинішньому сезоні ще нікому не вдавалося) перед «Джуніорс» простелиться червона доріжка до першого в історії команди обласного чемпіонства.

Обидві команди підходять до зустрічі у чудовому настрої. «Джуніорс» тиждень тому у цікавому і напруженому поєдинку з рахунком 3:2 переграв іншого конкурента у боротьбі за золоті медалі «Десну».

«Патріот», у свою чергу, вдома впевнено розібрався з одним із аутсайдерів чемпіонату – столичним «Монолітом». У цьому поєдинку свій 80-й гол у обласних перегонах забив форвард представника Баришівського району Сергій Панфілов. Таким чином 30-річний гравець зрівнявся з лідером історичного табелю Олександром Петруком, а вже найближчим часом може стати рекордсменом турніру.

Також у воротах «Моноліта» свій автограф залишив недавній професіонал Петро Кондратюк, для якого цей гол став вже сьомим у нинішньому сезоні. По цьому показнику він зрівнявся з Вадимом Костяним з «Джуніорс».

Нагадаємо, що у першому колі команди у Баришівці розійшлися миром 0:0. З того часу «Патріот» встиг підсилитися досвідченим Андрієм Смалько. 35-річний футболіст провів більше 450 матчів на професійному рівні та забив близько 30 голів. Смалько здобув славу у «Борисфені», у складі якого грав у Вищій лізі України. Пізніше виступав  за одеський «Чорноморець», сімферопільську «Таврію», луганську «Зорю», «Харків», алчевську «Сталь», «Олександрію», кіровоградську «Зірку», армянський «Титан», чернігівську «Десну», а весною цього року – за столичний «Арсенал». Також в його активі виступи за молодіжну та юнацьку (U-19) збірну України, з якою він у 2000 році став срібним призером чемпіонату Європи. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты