Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/Кліпи які знімали на НСК Олімпійському

Кліпи які знімали на НСК Олімпійському

Автор — olya.tyz
5 марта, 21:07
Кліпи які знімали на НСК Олімпійському

🎤📽️

«Океан Ельзи» – На Небі

Цей кліп було знято під час концерту гурту на НСК «Олімпійському», тож кожен глядачі зможе поглинатись в атмосферу заходу, та пригадати чудові моменти з того дня

«ONUKA» – STRUM

Ідея цієї роботи заключались в тому, аби привернути увагу до проблеми сміття, яке забруднює планету. В цьому кліпі ви не побачите звичний «Олімпійський». Треба зазначити що ONUKA не тільки підняла гостру проблему у своїй роботі, але й прийняла рішення віддати всі кошти з монетизації кліпу на організацію, що займається благоустроєм сміттєсортувальних станцій.

«Oceana» – Endless Summer

Цей відеоролик починається з національного стадіону у Варшаві,де відбувся початок Євро–2012. Далі по сюжету символічним пасом обʼєднували всі приймаючі міста цього турніру. Завершується кліп відеокадрами з НСК «Олімпійського» на якому 1 липня світ дізнався чемпіона Європи.

«Табула Раса» та «АнтитілА» – Полінезійська зима

Відеокліп в якому пісня звучить двома мовами українською та російською, а солісти двох рок–гуртів грають на НСК «Олімпійському» в футбол. А задум кліпу був: «привнести краплину добра, тепла, затишку та кохання в серця всіх тих, кому не вистачає цього в суворі морозні зимові дні»

Другие посты пользователя

Все посты