Tribuna/Футбол/Блоги/Динамо-Онлайн/Міг навіть забити: чим запамʼятався Владислав Супряга у матчі «Динамо» – «Металіст 1925»

Міг навіть забити: чим запамʼятався Владислав Супряга у матчі «Динамо» – «Металіст 1925»

Додав гостроти 🔥

Автор — olya.tyz
7 декабря, 18:04
Міг навіть забити: чим запамʼятався Владислав Супряга у матчі «Динамо» – «Металіст 1925»

Сьогодні у перенесеному матчі 3-го туру УПЛ «Динамо» – «Металіст 1925» кияни здобули перемогу з рахунком 4:2. 23-річний нападник київського клубу Владислав Супряга запамʼятався результативними діями у поєдинку.

Форвад вийшов на поле на 81-й хвилині, а вже на 84-й Владислав увійшов в штрафний майданчик, де його перехопили опорники. Забити не вдалось.

На 90–й хвилині матчу була подача з кутового, Супряга передав асист прямо під ноги Максиму Дячуку, який в свою чергу забив дебютний гол за біло-синіх.

А вже на 90+4-й хвилині Владислав і сам міг забити мʼяч вперше за довгий час, але ворота «Металіста 1925» врятував захисник харківʼян.

Супряга відзначився результативною дією за «Динамо» вперше з 29 вересня 2020 року, коли він асистував в матчі плей-оф відбору Ліги чемпіонів проти «Гента» (3:0). З того часу пройшло 3 роки, 2 місяці і 9 днів або 1 165 днів. Детальна статистика гравця тут.

«Динамо» втретє здобуло перемогу під керівництвом Олександра Шовковського.

Фото: трансляція на ФК «Динамо» Київ

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты