Tribuna/Киберспорт/Блоги/Новий кейс від Valve: добірка скінів

Новий кейс від Valve: добірка скінів

Автор — FAQCS
19 января, 17:14
Новий кейс від Valve: добірка скінів

З моменту виходу CS2 минуло вже достатньо часу і багато хто починає ставити питання, де ж велике оновлення, в якому розробники додадуть щось нове? Поки і ми не можемо відповісти на них, але тим не менш знайшли для вас трохи інформації і вирішили пофантазувати.

Як багато хто знає, датамайнери вже досить давно витягли з файлів гри інформацію про те, що на нас чекає якась нова скринька, але зброя там відображалася та сама, що й була в попередньому - Revolution. Ми підібрали для вас кілька цікавих скінів із майстерні, які цілком імовірно можуть потрапити в гру вже дуже скоро з новим ножем? Так-так, ми сказали новим ножем!

Розробники постійно намагаються приховувати код гри від цікавих датамайнерів, але в останньому оновленні щось не вийшло (знову). Були помічені цікаві зміни у файлі items_game.txt, там з'явилися нові дані про майбутній ніж Кукрі та скіни на нього: purple, tiger_orange, damascus, marble_fade, steel, ruby_marbleized, sapphire_marbleized, blackpearl_marbleized, doppler_phase1, doppler_phase2, doppler_phase3, doppler_phase4.

Майже точно новий ніж буде представлений разом із новим кейсом. Усе це може надати свіжості CS, а гравці нарешті оцінять роботу Valve, якщо, звісно, вони ще й античит робочий підвезуть. Але які ж ще скіни ми можемо побачити в новому ящику, давайте дивитися.

Ми вже бачили скін Fade на іншій зброї в CS, наприклад на AWP і Glock-18, але що буде, якщо розфарбувати й інші гармати в яскраві кольори? Скажемо чесно, виглядає цікаво. Скіни яскраві і, напевно, будуть круто переливатися з новим освітленням у CS2.

Найцікавіше, що на сторінці колекції в Майстерні Steam написано: "Якщо у вас немає флешки, ви завжди можете використовувати цей скін, щоб засліпити ворога"

Вишуканий скін, що переливається на світлі, натхненний красою китайської фарфори та вишуканістю фаянсової кераміки. Подібно до традиційних дельфтських виробів, цей скін прикрашений яскравим синім розписом, створеним з використанням оксиду кобальту і фіксованим під час випалу. Цей унікальний культурний елемент знайшов своє втілення в новій лінійці скінів, яка вже доступна для деяких видів зброї в CS 2.

Ще один цікавий скін із майстерні для тих, хто любить пограти зі снайперською гвинтівкою, але на AWP вічно не вистачає грошей. Привабливий концепт, присвячений космосу, який обіцяє викликати захват у багатьох під час гри з цим скіном. Яскраве зоряне небо ефектно вписане у футуристичний дизайн цієї гвинтівки і точно сприяє ставити хедшоти.

Хто не любить котиків? Правильно - ніхто! Представляємо нову фармілку для справжніх чоловіків MP9 | Cat Gun. Дивовижна ідея, народжена з незвичайної асоціації. Художники Khan і Puchara, що стоять за цим дизайном, розповідають, що надихнулися старим модом для Source, в якому пістолет-кулемет був замінений на кота в руках персонажа.

Благо їм вдалося зробити це милим, а не жахливим.

Захотіли почилити на пляжі з коктейлем? Тоді обирайте Mac-10 | Made In Hawaii! Прикольний скін відсилає нас до райських островів, де можна насолоджуватися природою і не думати ні про що зайве. Усі текстури виконані з металу, покритого білою порошковою фарбою, що надає їм грубої та матової текстури. Яскраві квіти і зелень, безпосередньо з Гаваїв, намальовані вручну поверх основної фарби. Орнаментальний візерунок із листя прикрашає обойму кожного скіна, що підкреслює тематику.

Також на різних частинах зброї присутні логотип, позначення корпорації Aloha та інформація про виробництво, що додає автентичності.

Ясна річ, що ніяких термінів від Valve ми не почуємо і навряд чи зможемо здогадатися, думаємо, вони просто хочуть підготуватися і зробити хоч щось якісно, і ми щиро віримо, що в них вийде. А поки підписуйтесь на FAQCS, а ми слідкуватимемо за останніми новинами і триматимемо вас у курсі!

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты