Tribuna/Киберспорт/Блоги/Перший мажор у CS2 обіцяє бути проблемним?

Перший мажор у CS2 обіцяє бути проблемним?

Автор — FAQCS
10 января, 19:43
Перший мажор у CS2 обіцяє бути проблемним?

Настав 2024 рік, а це означає, що на нас чекає ще один гарячий сезон у CS2, де кожен спробує забрати своє. PGL CS2 Major Copenhagen 2024 - це перший мажор у кіберспортивній історії логічного продовження CS:GO.

Багато хто дуже чекає на цей турнір: там можна буде подивитися на команди після відпочинку, результати решафлів деяких колективів і на те, як змінилася CS2 з моменту останнього великого турніру, адже проблеми все ще присутні на зло всім фанатам гри.

Сьогодні розглянемо проблеми, які сталися в перший же день відкритих кваліфікацій на PGL CS2 Major Copenhagen 2024 і спробуємо розібратися, чи все так погано, яким здається з першого погляду.

Як би нам не хотілося заперечувати цей факт, але дедалі більше новин вказують на те, що CS2 Major Copenhagen 2024 може стати одним із найпровальніших в історії CS. Незважаючи на те, що онлайн у грі потроху починає відновлюватися, гра все ще далеко не ідеальна.

Безліч чинників можуть вплинути на такий результат:

-Гра не готова до кіберспорту через безліч багів і недоробок;

-Гравці чекають на оновлення та контент, пов'язаний із першим мажором (press f Valve, якщо цього не буде);

-Турнірні оператори начебто розслабилися - тут можемо згадати безліч казусів, пов'язаних із BLAST, PGL, ESL та іншими великими івентами.

CS2 Major Copenhagen 2024 ще навіть не розпочався, а проблем уже достатньо. Перші ми вже могли спостерігати під час відкритих кваліфікацій, де брали участь безліч різних команд tier 2 і навіть tier 1 рівня. Перша гучна новина - неполадки і затримка матчів на 3 години. До кінця незрозуміло, хто тут завинив, але факт залишається фактом - команди не повинні чекати по 3 години на початок гри, хто знає, як це вплине на результат.

Також багато хто говорив, що нібито тренери, яким взагалі заборонено спілкуватись із командою під час онлайн матчів, все одно не до правил. Подейкують, що майже 90% усіх команд грають саме так, що вже відбулося у відбірковому матчі OG.

Ну і фінальним цвяхом у кришку труни цих кваліфікацій стало те, що ніякого додаткового античита просто немає. PGL вирішили, що зайти і пограти може будь-хто, що і сталося - читерів було достатньо, скажімо кратно, але всі і так розуміють масштаб проблеми.

Найгучнішим провалом стала поразка Heroic з їхнім новим складом хлопцям з Nemiga, начебто ніхто не очікував такого повороту. В інших матчах, окрім OG - V1tar, нічого цікавого не відбувалося, тому ось просто список команд, яким вдалося закінчити перший день на позитивній ноті: BLEED, 9INE, Espionage, HAVU, OG, EYEBALLERS, IKLA, The Witchers, CPH Wolves, Metizport, SINNERS, Endpoint, TSM, Alliance, 500.

Чого ж нам чекати від такого проблемного, але довгоочікуваного CS2 Major Copenhagen 2024? Щонайменше там ми можемо подивитися за старенькими, які вирушають у Last Dance - boomerdemons (GeT_RiGhT, f0rest, friberg, pyth, Game) випробують свою удачу у відкритих квалах, за чим, будемо чесними, буде дуже цікаво поспостерігати.

Ну, а в іншому сподіваємося на те, що ми перший і останній раз зіткнулися з такими проблемами (ні) і будемо стежити за подальшими новинами в новому сезоні CS2 спеціально для вас (так)!

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты