Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Мініраунд на пиво. Підсумки

Мініраунд на пиво. Підсумки

Відповіді та результати.

Автор — Oleg Vladimirivich
11 ноября 2021, 20:33
Мініраунд на пиво. Підсумки

В перерві матчу збірної швиденько підсумуємо результати мініраунду на пиво.

Спочатку відповіді. Завдання були тут.

Перша заморочка була не дуже складною, подібні конструкції вже використовувались раніше (хронологія 9-ти останніх чемпіонатів світу або Євро). Наявність латиноамериканських та європейських клубів наводить якраз на ЧС. Починається все з Аргентини 1986 року, тобто мова явно про чемпіонів, залишалося здогадатися, кого саме таким чином зашифровали. Естудіантес Ла-Плата – це останнє місце роботи Карлоса Белардо перед тим, як він очолив збірну Аргентини і привів її до перемоги на Кубку світу, порожня клітина – Франц Бекенбауер, який до збірної не мав досвіду роботи головним тренером, і так далі… Бешикташ тренував Дель Боске, Аустрію – Льов, отаке.

Остання клітина – Дід’є Дешам, який прийшов в збірну з Марселю. Відповідь – Олімпік Марсель.

Друге завдання складне. Але якщо підхопити тренерську тему з першого та помітити, що дехто на заморочці в клубній формі, а дехто в формі збірною, то можна максимально наблизитися до рішення. Тренером Марко Ройса в Боруссії є Марко Розе, тренером Каспера Шмейхеля в збірній Данії – Каспер Юльманд, Ліонеля Мессі – Ліонель Скалоні, Олександра Зінченка – Олександр Петраков… Думаю, все вже зрозуміло. Це гравці – тезки головних тренерів.

В Дніпро-1 є лише один тезка Ігора Йовічевіча. Відповідь – Ігор Когут.

Раніше за інших впоралась з завданнями команда «Пролетая над гнездом Зозули», добре відома, як майстри по заморочкам. Давненько про вас не було нічого чути. Вітаю, досвід не втратили! 3 літри пива ваші!

До останнього максимум старань прикладав Віталій Хемій, щоб увірватися на призове місце, але зовсім трохи його випередили монстри зі збірною Миколаєва.

Вітаю всіх, хто зміг знайти рішення! Молодці!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты