Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Тур де Пекло. Фініш!!!

Тур де Пекло. Фініш!!!

Нарешті більш ніж чотиримісячний квіз-марафон дістався фінішу! Переможець відомий. Сьогодні остання призова лотерея, і ставимо крапку.

Автор — Oleg Vladimirivich
11 ноября 2020, 15:56
Тур де Пекло. Фініш!!!

В Угорщині вранці випав червоний сніг, в Лондоні в районі Уемблі сотні свідків побачили літаючу свиню, в Польщі терміново госпіталізували людину, у якої з рук проросли кактуси, в Барселону з того світу повернувся Гауді та добудував собор. Поки я збирав цю інформацію, десь неподалік з височини самотній рак насвистував гімн Вазиристану… А у нас теж новина - збірна Миколаєва виграла свою першу гонку 🏆 Виявляється, і таке можливо! Нарешті! Ось тепер перемога в турнірі повноцінна і беззаперечна! Красунчики!

Також круто впорався з непростим та несподіваним завданням 9-го кола Микола Данилюк 🥈 Браво! Третє місце в гонці посіла команда Ейяф'ятлайокютль 🥉, завдяки чому вона на лічені секунди випередила своїх конкурентів в загальному заліку. Феноменальний фінішний спурт приніс киянам підсумкове друге місце в перегонах.

Загалом трійка команд-переслідувачів лідера виявилась дуже рівною за класом, ці хвилини та секунди, які їх розділили на 8-годинній дистанції, скоріше фактор везіння. Тому і Ейяф'ятлайокютль, і До МіЛі на пиво, і ALF отримують заслужені овації за свою гру! 💪

В медальному заліку 2 золота 🥇🥇 лише у Дмитра Литвинова, нажаль, останнє коло він не встиг пройти, могло б бути і більше. За кількістю медалей різного ґатунку попереду знов збірна Миколаєва 🥇🥈🥈🥈🥈. Тож майже половина учасників Тур де Пекло ставали переможцями окремих етапів, а ще більше хоч раз потрапляли на подіум. Дуже круто! Різноманітні формати завдань дали можливість всім себе проявити.

Хтось, як Оракул, зробив ставку не на боротьбу за призові місця, а на пивні лотереї. Не дивно, що команда з такою назвою має найбільші здобутки в цих розіграшах. Справжні провидці!

До речі, попереду ще одна лотерея, не забувайте! Драфт вже сьогодні. Розіграємо символічні 9 літрів пива 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺! Умови тут.

А поки дякую всім, хто знайшов в собі сили подолати ці 9 кіл справжнього пекла 🔥🔥🔥. Сподіваюсь, що вам сподобалась гра. Залишайте враження. Ще на сторінці фейсбук є окремий спеціальний розділ для відгуків.

Дякую всім за потужну підтримку протягом цього марафону. Важливо було бачити вашу зацікавленість. Завдяки донатам відмінно зайшов і додатковий екшин з пивними трофеями.

Не прощаємось!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты