Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Тур де Пекло. Підсумки п'ятого кола

Тур де Пекло. Підсумки п'ятого кола

Якість б’є кількість!

Автор — Oleg Vladimirivich
5 сентября 2020, 15:13
Тур де Пекло. Підсумки п'ятого кола

Багато цікавих подій у нас останнім часом відбувається на перегонах. Давайте, коротенько про підсумки 5 кола та одразу до чергового розіграшу.

На відміну від попереднього цей раунд виявився набагато складнішим для команд ніж для індивідуальних учасників. Лише !!! одна !!! потрапила до топ-7. Звичайно це була найстабільніша вічно друга 🥈 збірна Миколаєва. Нарешті надолужив всі кола Хорхе Чаос, тож лічильник загублених душ зменшився на одиницю. Мало того, він одразу в першій заліковій гонці увірвався на п’єдестал 🥉 Ось так би з самого початку! А переможцем завдяки інтелектуальному спринту стає Дмитро Литвинов 🏆, і це вже його друга виграна гонка. Підтверджує досвід і майстерність!

Одна команда у нас у відпустках, наступного тижня повернеться до загальному заліку, в якому збірна Миколаєва вже помітно відірвалася від переслідувачів.

А тепер до розіграшу. Головний трофей – трилітровий 🍺🍺🍺, за друге місце – дволітровий 🍺🍺.

Цього разу участь зможуть взяти лише по дві людини від команди, а у індивідуальних учасників лише по одній спробі. Вгадуємо матч 2 туру Ліги Націй (6-8 вересня), в якому буде забито найменше голів.

При рівних тоталах додатковий показник (якщо не 0-0) – хвилина, на якій сформується остаточний рахунок (забитий останній гол), чим пізніше, тим краще.

Якщо 0-0, то кількість ударів в ствір, далі загальна кількість ударів.

Драфтувати матчі будемо сьогодні в коментарях під дописом на фейсбук паралельно з переглядом футболу. Порядок виборів теж там: Звіт про 5 коло на фб.

Всім удачі в останніх матчах 6 кола

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты