Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Тур де Пекло. Інтелектуальні перегони. Перше коло

Тур де Пекло. Інтелектуальні перегони. Перше коло

Футбольне пекло підготувало для вас новий експерементальний літній формат онлайн-квізу. Обов’язково спробуйте зіграти тестовий раунд.

Автор — Oleg Vladimirivich
26 июня 2020, 14:18
Тур де Пекло. Інтелектуальні перегони. Перше коло

Всім привіт із Пекла!

Після квізу по чемпіонатах світу мене питали чи слід чекати на нові ігри. Насправді, нічого такого більше не планувалось, але є позитивні відгуки, є ще ідеї та напрацювання, тому, якщо все буде добре, восени поява нових квізів доволі вірогідна. А поки влітку, коли на дворі спека, а на екрани повернувся футбол, розваг вболівальникам, гадаю, і так вистачить.

Але, ще одне але! Дещо хочеться спробувати вже зараз. Карантинний формат ми грали, коли одним завданням можна було зайняти весь вільний час на самоізоляції. Більш звичний для онлайн-квізів з прямим ефіром теж грали. Пропоную тепер спробувати такий собі експериментальний літній формат. Його принцип полягає в тому, що ви самі протягом тижня оберете коли зручніше зіграти, а сама гра не займе багато часу, до півгодини максимум.

А тепер детальніше.

Тур де Пекло - це футбольний квіз з елементами велоперегонів та біатлону. Одне коло - це один раунд від звичайного квізу. Але бали за правильні відповіді ви не отримаєте, фіксуватиметься лише час, за який ви пройдете це коло та здасте форму. За неправильні відповіді нараховуватимуться штрафні хвилини, як в біатлоні. Турнірна таблиця, як у багатоденних велоперегонах, матиме лідера, а решта відставатимуть від нього на якийсь час. Цей відрив треба буде надолужувати на наступних колах. Що краще: довше подумати чи швидше здати не всі відповіді - вибір стратегії за вами. Хто вдаліше підлаштується, той і переможе.

Отже, вже починаючи з сьогодні ви можете пройти своє перше коло Пекла. Гонка з роздільним стартом, вікно пробного туру відкрите до 10 липня. Все що треба - протягом тижня виділити 20-30 хвилин, написати організатору та домовитись про цей час.

В зазначений термін ви спочатку ознайомитесь з правилами раунду 2-3 хвилини, подивитесь приклад, а потім отримаєте завдання - одразу всі 13 (символічне число) запитань раунду та форму для відповідей, після чого розпочнеться відлік часу. Де вам зручніше отримати матеріали теж домовимось індівідуально, як варіант - створити телеграм-чат вашої команди або особисті повідомлення для тих, хто грає сам.

А далі обирайте тактику, вирішуйте скільки думати над запитаннями. Коли здасте форму, фінішний час буде зафіксовано, організатор надасть вам правильні відповіді та донарахує штраф. На першому колі кожен промах - це +4 хвилини, тому якщо плануєте думати до години, то краще, мабуть, одразу здати порожню форму та фінішувати з штрафним часом 52 хвилини. Ну, а що, теж варіант стратегії, напевно, когось так випередите :-)

Перше коло Тур де Пекло тестове, подивимось які будуть відгуки на такий формат та вирішимо чи продовжувати ці перегони далі. Якщо сподобається, то перша гонка звичайно залишиться в заліку. А загалом заплануємо тур по пеклу з 9-ти кіл, як і заповідав нам Данте :-)

Тема і умови раунду в анонсі не оголошуються, але можу сказати, що завдання першого кола актуальні та присвячені виходу футболу з карантину, тому й таке бажання не відкладати його в довгий ящик.

Ну, і ще раз покроково:

- пишемо організатору в телеграм або фейсбук

- домовляємося про час

- обираємо стратегію та граємо

Важливо!

Поважаємо правила, себе та суперників, під час гри не слід користуватись пошуком в інтернеті.

Поважаємо автора, матеріалами не слід ні з ким ділитись та публічно обговорювати поки організатор не оголосить кінець туру та сам не опублікує завдання в загальний доступ. Якщо вам сподобається і буде бажання показати запитання друзям, то просто запросіть їх зіграти так як і ви.

Всім, хто и не лякаєтся пекла та не страждає на трискаїдекафобію, до зустрічі на грі!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты