Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Онлайн квіз «Футбольне пекло». 9 тур. Бонус

Онлайн квіз «Футбольне пекло». 9 тур. Бонус

Бонусний тур завершено. Переможець визначився!

Автор — Oleg Vladimirivich
15 мая 2020, 15:58
3
Онлайн квіз «Футбольне пекло». 9 тур. Бонус

Ви думали, що вже сховалися від пекла? Але так просто воно вас не відпустить.

Це новий шанс призерам квізу підтвердити свій клас, решті  – забити гол престижу, а тим, хто не брав участі в основному змаганні, довести, що ви б були не гіршими за переможців. Зіграти можуть усі!

Щоб було цікавіше, той, хто першим надасть правильні відповіді на обидва питання, отримає пивний літровий мініпрезент, а також усі результати туру будуть додані до турнірної таблиці поза заліком, але для історії.

Чи складні будуть завдання? Навіть не знаю, можливо, ви їх вирішите за пару хвилин, а можливо, вони остаточно спалять ваш мозок. Подивимось!

Бонусний 9 тур

Сподіваюсь, що завтра о 18:00 я зможу оголосити ім'я переможця, який надасть 2 правильні відповіді! До цього, будь ласка, без спойлерів. Підказок не буде. Правило раз змінити відповідь діє.

 

Заморочка 9.1

 

Заморочка 9.2

Правильні відповіді:

Здається, всі зрозуміли, що на першій заморочці зібрані так звані one-club man, тобто футболісти, які за свою кар'єру грали на професійному рівні лише за один клуб. Це було нескладно, але хто саме з англійців на фото, бо їх таких на початку 21 століття у збірній було декілька. В рейтингу неправильних відповідей першу сходинку розділили Пол Скоулз та Гарі Невілл, Джеймі Каррагер чомусь опинився трохи позаду, хоча чим він гірший? :-) В другому завданні зібрані клуби, які дуже схожі на ті, в яких грали футболісти збірної України. Але це побічна логіка, яка була інтегрована, щоб збити вас з пантелику. Головне те, що на другій заморочці ви мали б побачити саме ті клуби, за які грали герої-ванклабмени з завдання 9.1. Вольфганг Оверат (Кельн), Клаус Аугенталер (Баварія), Франко Барезі (Мілан), Паккі Боннер (Селтік), якийсь англієць, Дітер Альтс (Вердер), Тоні Адамс (Арсенал), Андрій Несмачний (Динамо), Карлес Пуйоль (Барселона) А далі все просто: англійцю з першої картинки залишається Тоттенхем, а на другій не вистачає клубу Паккі Боннера. 

Отже, правильні відповіді: 9.1 Ледлі Кінг (Тоттенхем), 9.2 Селтік (Паккі Боннер).

Четверо учасників впоралися з зваданням. Але ALF перед цим встиг витратити 2 спроби на перше питання, тому бали престижу отримає лише за друге.

Чемпіон квізу в бонусному турі дав збій, але на це були дуже поважні причини, бо саме вчора він отримав в свої руки головний 4-літровий трофей турніру.

Ну, а в бонусному раунді кращим стає undeletable, який розібрався з заморочками впродовж 20 хвилин. Чудовий результат! Літровий презент чекає на вас! Вітаю.

Сподіваюсь, що неочікуваний 9 тур вам сподобався.

Фінальне становище з бонусами:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты