Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Онлайн квіз «Футбольне пекло». Підсумки турніру

Онлайн квіз «Футбольне пекло». Підсумки турніру

Переможець визначився! Пекельний квіз оголошується завершеним.

Автор — Oleg Vladimirivich
9 мая 2020, 18:20
20
Онлайн квіз «Футбольне пекло». Підсумки турніру

Як і очікувалось, в фінальних турах Футбольне Пекло безжально спалило більшість з учасників. А той, хто витримав зашкальні градуси кипіння в інтелектуальному котлі, той і став переможцем!

Відповіді на останні завдання

Заморочка 8.1

Ви вже здогадалися, що в тексті підказки була алюзія на пафосні заяви Злана Ібрагімовича, який неоднаразово називав себе живою легендою, а також мова йшла про заміну наступним.

Коли в літку 2001 року Мальме відпустив Златана в Аякс, на заміну йому з Еребру був придбаний форвард Ніклас Скуг (фото 1 в блакитній футболці Мальме).  22 серпня 2004 року Ювентус домовився про трансфер Ібри за 16 мільйонів євро, терміново голандці кинулися шукати підсилення в атакуючу ланку і на межі закриття вікна був оформлений молодий аргентинець Мауро Росалес (фото 2). Після корупційного скандалу Златан не виявив бажання грати в серії Б, Ювентус взяв в оренду болгарина Валерія Божинова (фото 3), а шведську зірку продав до Інтера. Далі був обмін з Барселоною на Самюеля Ето'о (фото 4). В столиці Каталонії Ібра не прижився, Барса підписала Давіда Вілью (фото 5), а Златан пішов в оренду, а потім на контракт до Мілану. В літку 2012 стан росонері залишили одразу 3 форварди, крім нашого героя це Індзагі та Кассано, а на їх місце прийшли Джанпаоло Паццині (фото 6), Мбає Ньянг та Боян Кркіч. В 2016 році Златан пішов з ПСЖ, а французи придбали у Реала Хесе (фото 7). В квітні 2017 Ібрагімович отримав важку травму, МЮ довго вагався, чи оформлювати з нападником новий контракт, а поки знайшов йому заміну у вигляді Ромеро Лукаку (фото 8), відносини таки пролонгували, але Златан після відновлення від травми все одно вже майже не грав, за чутками потрапив в немилість до Моуріньо та весною розірвав контракт. Ну, і останнім клубом в кар'єрі Ібри, який він залишив став ЛА Гелексі, на заміну "легенді МЛС" прийшла нова зірка Хав'єр "Чічаріто" Ернандес.

Фактично, перед вами зображена вся кар'єра Златана Ібрагімовіча, з усіх його 9 переходів між клубами, зашифрована гравцями, які стали або мали б стати його наступниками.

Хав'єр Ернандес або Чічаріто

Заморочка 8.2

В підказці мова йшла про фінал та отримання в руки трофею.

В минулому турі ми зіграли заморочку про матчі за 3 місце ЧС, в фінальму - за сценарієм завдання було вже про фінали. Хронологічна послідовність така сама, як і в заморочці про номери на формі - від ЧС1986 по ЧС2018. Наполі - це Марадона (1986), Інтер - Маттеус (1990). Штутгарт - Дунга (1994) ,..?..,  Рома - Кафу (2002), Ювентус - Каннаваро (2006), Реал - Касільяс (2010), Баварія - Лам (2014), Тоттенхем - Льоріс (2018). Всі ці гравці були капітанами збірних чемпіонів світу під час фінальних матчів та першими на церемонії нагородження отримували в свої руки головний світовий футбольний трофей. Прихован ЧС 1998, де капітаном господарів був Дешам, представник Ювентуса.

Ювентус

Отже, а запеклій боротьбі на найпекельніших завданнях перемогу лише з різницею в один бал вирвав Serhiy, який зміг вирішити заморочку про Златана в основний час. Вітаємо чемпіона! Це був неймовірний фінішний спурт!

Не можна не відмітити команду "Пролетая над гнездом Зозули", яка заслуговує віртальну медаль в номінації "За волю до перемоги". Це єдиний учасник турніру, кому вдалося розв'язати абсолютно всі заморочки! Браво!

Підсумкове турнірне становище:

Окрім чемпіона 6 учасників потрапили в 21 бал, між ними буде розіграний другий приз. Як відбудеться ця лотерея, повідомлю трохи пізніше.

Це все. The End! Квіз "Футбольне пекло" просить вибачення у всіх учасників за те, що відібрав у вас півтори тижні спокійного життя :-) Але сподіваюсь, що вам було цікаво в такому дещо незвичному форматі пригадати яскраві миттєвості з історії українського та світового футболу та виявити в них нові закономірності.

Обов'язково залиште свій відгук, чи сподобалась вам гра, і яка з заморочок була найцікавішою.

А тепер нам усім потрібен відпочинок. Згодом можна буде відіграти інший квіз, наприклад, по чемпіонатах світу. Дехто з учасників його вже проходив в офлайн режимі, але іншим має бути цікаво. Це вже не пекло, це звичайні завдання, які можно вирішувати протягом хвилини без допомоги інтернету. Якщо бажаєте, можемо запланувати таке на майбутнє, теж висловлюйтесь з цього приводу.

Футбольне пекло каже всім дякую і до побачення!

 

P.S.

Інформація про розіграш другого пивного презенту від автора.Як і сам квіз, лотерея теж матиме незвичний формат. Завтра о 20:00 відбудеться один з найцікавіших матчів в світовому футболі за останні 2 місяці між Динамо Брест та Динамо Мінськ (пригадуємо пекельну заморочку 5.2 про Динамо Берлін). Переможець визначиться в залежності від хвилини, на якій буде забитий перший гол. Таблиця хвилин на картинці. Голи в доданий до таймів час не рахуються. Якщо голів не буде, то переможця визначить хвилина з першою карткою (жовтою або червоною). Орієнтуємося на офіційний протокол гри. Якщо не буде ні голів, ні карток, то ну його нафік той чемпіонат Білорусі, а пиво залишу собі 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты