Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Онлайн квіз «Футбольне пекло». 7 тур

Онлайн квіз «Футбольне пекло». 7 тур

Сьогодні о 19:00 предфінальний 7 тур.

Автор — Oleg Vladimirivich
7 мая 2020, 18:00
9
Онлайн квіз «Футбольне пекло». 7 тур

Чим глибше ми понурюємо в пекло, тим горячіще стає. Що приємно, переважна більшість з учасників тримаються, згорають лише одиниці. Подивимося, хто залишиться серед живих на фінальних турах. Справжнє пекло тільки починається.

7 тур. В ньому буде розіграно на 1 бал більше звичного, призових місць буде 4 (7, 6,5 та 4 бали), 3 бали за наступну годину, решті - 2 бали і 1 бал після підказки.

Підказки на питання 7 туру

Перше завдання мало стати складним для тих, хто не дивився футбол в середині 90-х. А правильну відповідь на нього я дам в незвичному форматі, це буде відеовідповідь.

Тема другої заморочки "Чемпіонати Світу". Треба здогадатися, що саме зашифровано під емблемами клубів.

 

Заморочка 7.1

На цю заморочку потрібне пояснення, інакше лише 1 бал

 

 

Заморочка 7.2

 

Підсумки 6 туру:

Заморочка 6.1

В цьому завданні були зашифровані всі 8 найемоційніших перемог збірної України, коли вирішальний м'яч забивався на 90+ хвилинах. На фото автори цих голів у хронологічній послідовності. Прихована драматична перемога у Люксембурзі, коли нашій команді допоміг автогол.

Жерсон Родрігес 

 

Заморочка 6.2

На цій заморочці зображені клуби, які хизуються чемпіонськими титулами на своїх офіційних емблемах. Я їх дещо принизив та підстриг їм зірки. До речі, підібрані лише ті клуби, хто додає зірки за 10 чемпіонств. В 3 рядку по 3 зірки і більше 30 перемог, в другому по 2 зірки і більше 20 перемог, в першому - 1 зірка і більше 10 титулів. Треба було знайти єдиний угорський клуб з 1 зіркою.

Альтернативні логіки не розглядаються, тому що відсутність зірок на емблемах - це важлива деталь, така собі навмисна помилка, внесена в умови завдання, яка є невід'ємною складовою та повинна бути помічена і обов'язково врахована при пошуку рішення. Але відповідь Дебрецен (суперники українських клубів в єврокубках) я визнав такою, що могла здатися правильною та збити учасників, тому раунд було пролонговано. Трохи пожалкував, шо виклав варіант з Маккабі, а не з Дандалком, який би таку логіку унеможливлював.

Будапешт Гонвед

Турнірне становище:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты