Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Онлайн квіз «Футбольне пекло». 6 тур

Онлайн квіз «Футбольне пекло». 6 тур

Сьогодні о 19:00 6 тур квізу.

Автор — Oleg Vladimirivich
5 мая 2020, 18:00
17
Онлайн квіз «Футбольне пекло». 6 тур

6 тур.

Далі у нас день перерви. Як і під час попередьої паузи надавати відповіді можна протягом 2 діб. Підказки 7 травня о 14:00.

Підказки на питання 6 туру

На перше дам просту підказку: на прихованому фото не українець, ні за паспортом, ні за походженням.

На друге питання отримані 3 правильні відповіді, також є неправильні, але логічні. Нажаль, зарахувати я їх не можу, чому - аргументую разом з правильною відповіддю. Величезне прохання - поки утриматись від суперечок. Але через те, що знайшовши свою логіку, деякі гравці кинули далі аналізувати питання, і що в цьому є мій прорахунок (обрав, як з'ясувалося, не найкращу з версій цієї заморочки), то буде наступне рішення.

Замість підказки буде відсічка, в розіграшу залишаться 2 бали для усіх і 3й бонусний бал за правилом "наступної години" для, так би мовити, постраждалих, через кого я вирішив дограти це завдання. До 18:00 можна відповідати, потім дам просту піідказку, і до 18:45 можна буде заробити 1 бал після підказки.

Такий хід конем на сам перед направлений на те, щоб ви отримали задоволення від гри, та розрішили цю цікаву і не дуже складну заморочку. На неї має бути більше правильних відповідей :-)

Отже, уточнення: це завдання не пов'язане з єврокубками. Наприклад, емблем іспанських клубів тут нема, тому що жоден не відповідає умовам створення цієї загадки. Для отримання більше 1 бала відповідь повинна бути з поясненням.

 

Заморочка 6.1

 

 

Заморочка 6.2

Треба назвати угорський клуб

 

Підсумки 5 туру.

Заморочка 5.1

Потрібно було звернути увагу на першого та останнього футболістів на фото. Це Двайт Йорк та Антоніо Валенсія. Йорк та Валенсія - це міста в Англії та Іспанії. Це був натяк на відому гру в міста (або в слова), коли треба називати наступне місто на останню літеру попереднього. ЙорК - КоуЛ - ЛеоненкО - ОуеН - НедвеД - ДешаМ - МареЗ -? - Валенсія. Треба назвати гравця збірної, прізвище якого починається на З та закінчується на В. Таких за всю історію було двоє: Зубов та Зотов. На фото більш відомий з них.

Геннадій Зубов або Олександр Зотов

Заморочка 5.2

Найпекельніша заморочка квізу на цей час! Але після підказки 2 правильні відповіді таки отримано!

На картинках зашифровані футбольні клуби Динамо з різних міст Європи. Зашифровані вони клубами з того ж міста, які грають з цими Динамо в одних лігах в поточному сезоні. Тобто мають з ними актуальні дербі. В Німеччині є два відомих Динамо. У Дрездена таких дербі немає, а от крім Динамо Берлін в Північно-Східній Регіональній Лізі грають ще 5 колективів з Берліну. Відповідь треба було шукати саме там. А термін команда, а не клуб, вжито, тому що одна з цих команд Герта-2. Відповідь просто Герта - це, звичайно, незалік. Албанського Партизані, чи якогось київського клубу нема в заморочці тому, що у Динамо Тирана та Динамо Київ нема актуальних дербі в лігах.

Вікторія Берлін, Альтглініке, Герта-2, Берлінер АК 07, Ліхтенберг

 

Лідер гонки пішов у відрив. Але наздогнати його можна навіть за 1 тур.

Турнірне становище:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты