Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Онлайн квіз «Футбольне пекло». 5 тур

Онлайн квіз «Футбольне пекло». 5 тур

Сьогодні пекельний квіз перевалює за екватор.

Автор — Oleg Vladimirivich
4 мая 2020, 18:01
14
Онлайн квіз «Футбольне пекло». 5 тур

5 тур починаємо!

Суперечки щодо 4.2.

По-перше, чи коректний текст підказки "представлені всі 10 клубів з ТОП-5 європейских чемпіонатів" по відношенню до Малаги. Погоджуюсь, що можливо припустити різні тлумачення, в залежності від ширини поняття чемпіонат та часових рамок. Дехто зрозумів так, як малося на увазі, дехто , що треба розглядати лише клуби вищіх дивізіонів поточного чемпіонату. Прикро, якщо це вас збило. Це можна було б передбачити і застосувати більш коректний термін "топ-5 асоціацій". Але пропоную не закидати камінням автора, за те що він не помітив всі можливі нюанси. Краще припасіть це каміння на питання 5.2 :-)

По-друге, один з учасників висловив альтернативну логіку "клуби нечемпіони поточного вищого дивізіону, які попадали в зону ЛЧ за підсумками якогось з сезонів." Ця логіка перевірена, вона охоплює всю множину без Малаги, але з Осасуною, якщо враховувати лише 3 країни з завдання, а не топ-5. Але про топ-5 з самого початку мова не йшла, тому відповідь Осасуна слід визнати альтернативно вірної. Трьом учасникам будуть донараховані бали.

Підказки до питань 5 туру:

В першому завданні вам зовсім не потрібен аналіз будь-якої статистики. А натяк на логіку шукайте в першому та останньому футболістах на фото.

В другому буду захищати авторську логіку :-) Гадаю, що більшість зрозуміли напрямок, але правильно не відповів ніхто. Нарешті почалося справжнє пекло :-) Зверніть увагу на такі моменти:

1) слово АКТУАЛЬНЕ в тексті до питання виділене невипадково,

2) те що, на питання РІВНО 5 правильних відповідей, теж дуже важливо, чи бачите ви РІВНО 5 команд за своєю логікою?

3) треба назвати команду, слово "команда", а не "клуб", теж використано невипадково,

4) заморочка на 8 квадратів, а не більш стандартна та естетично приваблива на 9, теж невипадково, я б з радістю додав до неї ще український клуб, або албанський Партизані, але вони за логікою не повністю  підходять.

Спробуйте дотиснути цю заморочку!

 

Будьте уважні, до кожного питання будуть коментарі.

Заморочка 5.1

Треба назвати футболіста збірної України. Фото спеціально так завуальоване, шоб не зменшувати вам часовий діапозон. Правильну відповідь прийдеться шукати серед усіх, хто грав за національну збірну з початку її історії.

Заморочка 5.2

Увага! На це АКТУАЛЬНЕ питання є рівно 5 правильних відповідей. Для заліку достатньо назвати одну з цих команд.

 

 

Заморочка 4.1

Завдання присвячене останнім 9 фіналам ЛЧ\КЄЧ, в яких справа доходила до серії післяматчевих пенальті. На фото гравці, які виконували перший удар. Остання серія пенальті була в фіналі 2016 року між Реалом та Атлетіко.

Лукас Васкес

Заморочка 4.2

Дуже дивно, що ця заморочка викликала такі скалднощі, бо автор вважав її однією з найлегших. До того ж перша правильна відповідь прилетіла вже на 2 хв 44 сек, що є рекордом турніру, друга теж не забарилася, а далі як відрізало.

Клуби поєднує простий парадокс. Всі вони грали в Лізі Чемпіонів, але при цьому ніколи в історії не ставали чемпіном своєї країни. Таких клубів загалом 14, крім 10 з ТОП-чемпіонатів це Брага, Херенвен, Ростов та швейцарський Тун.

Малага

Турнірне становище:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты