Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Онлайн квіз «Футбольне пекло». 4 тур

Онлайн квіз «Футбольне пекло». 4 тур

4 тур розпочато!

Автор — Oleg Vladimirivich
3 мая 2020, 18:00
11
Онлайн квіз «Футбольне пекло». 4 тур

4 тур стартував.

Підказки на питання 4 туру:

Перша заморочка присвячена деяким схожим за сценарієм  фіналам. А в другій представлені всі 10 клубів з ТОП-5 європейских чемпіонатів, які поєднує ця особливість, крім них в Європі є ще лише 4 таких клуби, наприклад, португальска Брага.

Відповіді приймаються до 18:00.

 

Заморочка 4.1

 

Заморочка 4.2

Назвати іспанський клуб.

 

Підсумки 3 туру

Заморочка 3.1

Це був тест на уважність, більшість учасників швидко впоралися з завданням. Але, здається, далеко не всі зрозуміли головну фішку. Це не лише послідовність номерів гравців - чемпіонів світу. Крім цього номери цих футболістів збігаються з порядковим номер чемпіонату, на якому вони здобули титул.

Люка Ернандес

Заморочка 3.2

Найскладніше поки що завдання серії, лише двоє впоралися до підказки.

На картинці зашифровані усі 11 гравців чемпіонів Англії сезону 2015\16, які вже залишили Лестер. Послідовність хронологічна, а емблеми вказують на клуб, де ці футболісти зараз. Порожній квадрат, який багатьом підірвав мозок, це Роберт Хут, він вже завершив кар'єру. Заморочка мала стати нескладною для тих, хто слідкує за Сегундою, та звертав там увагу на відомих гравців. Крім Зозулі, Луніна, Стуані привертають до себе увагу і колишні лиси Сіндзі Окадзакі та Леонардо Ульоа. Першим залишив Лестер Натан Даєр, повернувшись з аренди до Суонсі, а першим трансфером став Н'Голо Канте до...

Челсі

Щільність в групі лідерів зростає!

До речі, це не було оговорено в регламенті, в фінальній таблиці при рівності балів перевагу отримає той, у кого найбільша кількість відповідей до підказки, якщо й тут рівно, то буде розраховано рейтинг відповідей від складності питань.

Турнірне становище після 3 турів:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты