Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольне пекло/Нові футбольні заморочки

Нові футбольні заморочки

Розпочинаємо серію нових загадок на футбольну тематику для шанувальників інтелектуальних ігор.

Автор — Oleg Vladimirivich
23 апреля 2020, 20:26
6
Нові футбольні заморочки

Стадіони порожні, телевізор транслює старі покриті цвіллю матчі та чемпіонат Білорусі, але вболювальнику не слід сумувати. Пропоную вам трохи пограти головою та розв'язати декілька авторських футбольних заморочок.

Кожне завдання цієї серії являє собою набір картинок. Вам треба зрозуміти логіку, яка їх пов'язує, та відповісти кого або що від вас приховали. Це своєрідний футбольний IQ-тест.

Дві такі заморочки завдяки проекту ТаТоТаке вже побачили світ. Для тих, хто не дивився випуски, публікую ці завдання та пропоную перевірити на них свої сили.

Якщо вам сподобається такий формат завдань, залишайте ваші варіанти відповідей та відгуки в коментарях та підписуйтесь на сторінку фейсбук WhatTheFootballHell.

Коли набереться достатньо зацікавленних (нехай це буде 25), можна буде запустити квіз, щодня давати нове завдання та нараховувати бали за правильні відповіді. Наразі серія складається більше ніж з 10 нових заморочок. Участь у такому змаганні, звичайно, буде безкоштовною.

Чому "Футбольне пекло"? Тому шо ці завдання не для звичного квізу, вони переважно потребують більше часу на роздуми, а деякі з них будуть настільки складні, що ваш футбольний інтелект опиниться в справжньому пеклі, і навіть гугл не допоможе.

Невеличка підказка по другій картинці: воротар, якого треба відгадати, діючий, його кар'єра триває. Бажаю удачі.

Заморочка намбер 1:

 

Заморочка намбер 2:

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Ще пару заморочок!
12 ноября 2021, 15:44
Мініраунд на пиво!
9 ноября 2021, 20:01
Тур де Пекло. Фініш!!!
11 ноября 2020, 15:56
Все посты