Tribuna/Бокс/Блоги/Муай-Тай України та світу/Осінь українського кікбоксингу. 3 українці в топ-промоушенах, матчева зустріч збірної України в Києві

Осінь українського кікбоксингу. 3 українці в топ-промоушенах, матчева зустріч збірної України в Києві

Вам точно не варто це пропускати.

23 октября 2021, 10:00
3
Осінь українського кікбоксингу. 3 українці в топ-промоушенах, матчева зустріч збірної України в Києві

Вам точно не варто це пропускати.

Осінь 2021-го – осінь українського кікбоксингу. Три потужних українських кікбоксери, три великі промоушени і навіть один поєдинок за титул – все це найближчим часом.

Сергій Адамчук на Glory

23 жовтня

Українець Сергій Адамчук зустрінеться з росіянином Олексієм Ульяновим в Glory – одному з наймедійніших промоушенів кікбоксингу просто зараз.

Сергій боксуватиме на турнірі Glory 79. Далі в головному поєдинку вечору в рамках турніру Collision 3 Ріко Верхувен буде захищати свій чемпіонський пояс. Його суперником мав стати Алістар Оверім, але екс-боєць UFC знявся з турніру через травму.

Роман Крикля на One

29 жовтня

Харків’янин Крикля захищатиме свій пояс чемпіону One в поєдинку проти іранського претенденту. One – головний азійський промоушен. Вони проводять турніри по ММА, кікбоксингу і Муай-Тай, а їх керівник навіть пропонував Дейні Уайту провести кросовер-турнір з найкращими бійцями промоушенів.

А ще скоро вони проведуть поєдинок по дивним правилам: частково по ММА, частково по Муай-Тай. Один з учасників – легенда UFC.

Матчева зустріч Україна – Іорданія в Києві

6 листопада

Збірна України з професійного К-1 проведе другу матчеву зустріч в Києві. В першиій хлопці перемогли збірну Туреччини з рахунком 5-0. На черзі – збірна Іорданії.

Поєдинки відбудуться 6 листопада в Києві, вулиця Освіти, 3.

Павло Журавльов на FEA

13 листопада

Павло Журавльов – один з головних діючих кікбоксерів країни, а FEA – турнір, на якому він регулярно виступає. Карантин декілька разів зупиняв поєдинки Павла за титули промоушену, але тепер нічого не має завадити.

Суперник – росіянин Дмитро Васєнєв.

Другие посты блога

Все посты