Tribuna/Бокс/Блоги/Муай-Тай України та світу/В Азії екс-чемпіон UFC відбоксує за дивними правилами. Кожен раунд – нова дисципліна, суперник – чемпіон з муай-тай

В Азії екс-чемпіон UFC відбоксує за дивними правилами. Кожен раунд – нова дисципліна, суперник – чемпіон з муай-тай

А ще в цьому ж промоушені боксує три українці.

16 сентября 2021, 14:54
6
В Азії екс-чемпіон UFC відбоксує за дивними правилами. Кожен раунд – нова дисципліна, суперник – чемпіон з муай-тай

Від редакції: ви знаходитесь в блозі Муай-Тай України та світу. Тут ви знайдете пости про один з найуспішніших видів єдиноборств для України та ексклюзивні відео зі змагань. Підписуйтесь та слідкуйте за оновленнями.

А ще в цьому ж промоушені боксує три українці.

В головному азійському промоушені One Championship анонсовано великий бій. Чемпіон промоушену в розділі муай-тай таєць Родтанг зустрінеться з легендою ММА Деметріусом Джонсоном.

Джонсон – колишній чемпіон UFC та боєць, що одинадцять разів захищав титул чемпіону. Це досі абсолютний рекорд. Після поразки в серпні 2019-го Деметріус пішов з UFC і з того часу боксує в One за правилами змішаніх єдиноборств. Тут у нього три перемоги та одна поразка. Програв Джонсон нокаутом весною 2021-го ударом, що заборонено в UFC – коліно по супернику, що сидить на канвасі.

Бій проти Родтанга пройде за незвичними правилами. Всього буде 4 раунди по 3 хвилини, але кожного раунду правила будуть змінюватись. Перший і третій раунд пройдуть за правилами муай-тай, а другий і четвертий – за правилами змішаних єдиноборств. На руках будуть 4-унцові перчатки, що частіше можна побачити в ММА, але для тайця це точно не буде проблемою. По-перше, в One за правилами муай-тай боксують і в таких. По-друге, саме він – учасник одного з найвірусніших відео останніх місяців.

Поєдинок відбудеться 5 грудня.

Українці є в промоушені?

В One боксує одразу два українці. Харків’янин Роман Крикля – чемпіон у важкій вазі. Пояс українець здобув перемогою в яскравому стилі.

Також один поєдинок є на рахунку одесита Олександра Мойси. Як розповідав Олександр, за контрактом плануються ще поєдинки в One, але поки що конкретної інформації немає.

А ще на початку вересня українка Олена Рассохіна програла реванш екс-чемпіонці One Стемп Файртекс. За декілька місяців до цього Олена виграла першу зустріч зі спортсменкою з Таїланду больовим прийомом.

Другие посты блога

Все посты