Tribuna/Футбол/Блоги/Спортивно-музичний майданчик/Чемпіонат Київської області 2019. 18-й тур. Патріот (Баришівка) - Меліоратор (Буча). 14.09.2019

Чемпіонат Київської області 2019. 18-й тур. Патріот (Баришівка) - Меліоратор (Буча). 14.09.2019

Із-за форс-мажорних причин матч було перенесено на затишний стадіон «Дружба», який розташований в Березані поруч з мальовничою річкою Недра та озером Центральне.

Автор — Wallah
16 сентября 2019, 23:38
2
Чемпіонат Київської області 2019. 18-й тур. Патріот (Баришівка) - Меліоратор (Буча). 14.09.2019

Із-за форс-мажорних причин матч було перенесено на затишний стадіон «Дружба», який розташований в Березані поруч з мальовничою річкою Недра та озером Центральне.

Меліоратор прибув на виїзний поєдинок значно обезкровленим, ряд ключових гравців пропускали гру по різним причинам: травми дошкуляють Криворучку, Скуратівському та Самсоненку, Парубець відпочивав із-за перебору карток, по іншим важливим обставинам не змогли допомогти команді Гарасюта та Масник. Ця ситуація звісно негативно вплинула на передматчеву заявку і відповідно сприяла короткій лаві запасних.

Бучанці беззаперечно здивували стартовими розташуваннями гравців у своїй звичній ігровій схемі 4-2-3-1, до якої звикли вболівальники в попередніх матчах, тренерський штаб вимушено мав закривати проблемні позиції. Найкращий бомбардир команди інсайд Дмитро Басалкевич вийшов на позицію центрального захисника, дует опорників склали Дубас та новачок команди Богдан Олійник, на позиції крайніх півзахисників вийшли два Віталія Радченко та Драч, в центрі нападу почав матч Олександр Петрук.

Перший тайм пройшов у невисокому темпі з мінімальною кількістю гострих моментів. Чудовий момент був у Віталія Радченка, який отримавши передачу з глибини, вийшов віч-на-віч з голкіпером Патріота Василем Скибенком, але переграти його, на жаль, не зміг. Також команди обмінювались пострілами з середньої дистанції, але це ніяк не вплинуло на рахунок в перші 45 хвилин.

Одразу після перерви головний тренер команди Євгеній Щербина робить дві заміни, направлені на підсилення атаки, на поле виходять Полуденний і Кострома, як згодом стане ясно, це моментально приносить свої дивіденди, які ефективно конвертуються у забиті голи.

На 51-й хвилині передачу Сусли з лівого флангу замикає капітан Артур Купрій, за яким не встиг наш лівий захисник Олександр Марчук. Через 15 хвилин невдала скидка п’ятою від Влада Нестерчука на Ігоря Кострому, привела до другого голу у матчі, нападник з льоту пробив в нижній кут воріт з-за штрафного майданчика, Яковчук зреагував на удар, але м’яч по-зрадницькі закотився у сітку.

У Меліоратора в ці хвилини теж було багато моментів для забитого голу, прекрасна нагода була Дмитра Дубаса, який прийнявши м’яч на груди, пробивав низом, але м’яч у лічених міліметрах пройшов біля штанги. Гольові моменти мали Мар’євич,Джикія та Басалкевич, але господарям в цей день допомагали каркас воріт та надійна гра воротаря на останньому рубежі.

Ближче до закінчення матчу Нестерчук, намагаючись нейтралізувати простріл Андрія Полуденного, зрізав м’яча в свої ворота, для Влада, цей день, дійсно, виявився нещасливим. Каха Джикія, який досить активно увійшов у гру в другому таймі і відзначався ефективними діями, все ж таки зміг забити гол престижу на 87-й хвилини і вийшов на 2-е місце серед бомбардирів бучанської команди.

Ми зі свого боку дякуємо всім нашим вболівальникам за підтримку на трибунах на домашніх та виїзних матчах та під час прямих трансляцій! Віримо в команду!

ПАТРІОТ (Баришівський район) — МЕЛІОРАТОР (Буча) — 3:1 (Купрій, 51, Кострома, 67, Нестерчук, 84, у свої ворота — Джикія, 87)

Повний матч

Найкращі моменти матчу

Післяматчеве інтерв’ю. Президент команди Патріот – Євгеній Щербина

⚽ ФК Меліоратор (Буча) у соцмережах:

#меліоратор #мелиоратор #meliorator #футбол #football #буча #bucha

Прес-служба ФК Меліоратор (Буча)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты