Tribuna/Футбол/Блоги/Роман Пухнатий/Чому Русин для «Зорі» є кращим варіантом ніж Гладкий

Чому Русин для «Зорі» є кращим варіантом ніж Гладкий

Нещодавно із українських ЗМІ з’явилась інформація, що начебто луганську «Зорю» може підсилити екс-нападник «Шахтаря», «Дніпра» та «Динамо» - Олександр Гладкий. Звісно, важко визначити наскільки вдалим для клубу буде цей перехід, він може повністю себе виправдати і форвард засяє новими барвами і в той самий час це може бути повний провал від керівництва клубу. Заглядаючи в майбутнє та роблячи прогнози, цей трансфер може бути оформлений луганським клубом для того, щоб дати результат відразу, розраховуючи на досвід нападника і цей варіант...

Автор — I AM SHAKEN
28 августа 2020, 16:06
3
Чому Русин для «Зорі» є кращим варіантом ніж Гладкий

Нещодавно із українських ЗМІ з'явилась інформація, що начебто луганську "Зорю" може підсилити екс-нападник "Шахтаря", "Дніпра" та "Динамо" - Олександр Гладкий. Звісно, важко визначити наскільки вдалим для клубу буде цей перехід, він може повністю себе виправдати і форвард засяє новими барвами і в той самий час це може бути повний провал від керівництва клубу. 

Заглядаючи в майбутнє та роблячи прогнози, цей трансфер може бути оформлений луганським клубом для того, щоб дати результат відразу, розраховуючи на досвід нападника і цей варіант цілком логічний, враховуючи постійні перебудови команди із Донбасу. Гладкий, як футболіст віковий не зможе давати результат протягом кількох років та й фізичні кондиції у нього явно не ті, які були у найкращі роки кар'єри. Аналізуючи усі ці чинники, цілком логічним питаннями буде, чому не запросити у стан команди нападника, з яким уже працював цей тренерський штаб і він навіть непогано виглядав на футбольному полі - Назарія Русина. На молодого форварда новий керманич київського "Динамо" не дуже розраховує, тому навіть варіант із черговою орендою Русина виглядав би доволі цікавим. 

Порівнюючи Гладкого та Русина можна відзначити дуже багато схожих сторін у грі обох нападників, схожим фактором навіть є той, що "Зоря" не зможе розраховувати у довгій перспективі на жодного з них і мені здається, що варіант із Русиним виглядає цікавішим через його вік, що водночас є плюсом для Назарія через його швидкість, яка ж більшою ніж в Гладкого та "футбольний голод" в сукупності з бажанням довести босам "Динамо", шо він той хто їм потрібен. Також ключовим фактором є те, що Русина пішло б менше часу на адаптацію, він уже знайомий із стилем Скрипника, на відміну від Гладкого.

Отже, керівництву "Зорі" не слід шукати велику кількість нових варіантів для форварда, найкращий та доступний варіант набагато ближче, ніж їм здається. У ситуації Русин та Гладкий якраз ключовим є те, що у нинішній ситуації молодість та "вогонь в очах" є більш потрібними ніж досвід.

Лучшее в блогахБольше интересных постов