Tribuna/Футбол/Блоги/Дніпро за справжній футбол/Одна історія про квитки, або чому наш футбол досі в радянській дійсності

Одна історія про квитки, або чому наш футбол досі в радянській дійсності

Чернігівська «Десна» розпочинає сезон матчем проти «Шахтаря». Здавалося б, велика подія для міста, що не мало вагомих успіхів за незалежної України. Але підвела організація. До того ж дуже сильно. І це зайвий раз нагадало, що наш футбол іще більш хворий, аніж здається.

Автор — Roman Ščerbak
22 июля 2018, 12:17
4
Одна історія про квитки, або чому наш футбол досі в радянській дійсності

«Десна» здавалась мені перспективним проектом, що може створити дива в українському футболі. Але виявилося, що в неї присутні й викривлені всі ті самі проблеми, що й в інших клубах.

Уся історія розпочалася з важкого виходу «Десни» до УПЛ. Саме тоді в мене вперше з’явилась ідея підтримати чернігівський клуб на домашньому матчі. Коли ж супротивником у дебютній грі став «Шахтар», я точно зрозумів, що мушу поїхати на її гру. Тож одразу розпочав шукати квитки в онлайн продажі.

Спочатку мова йшла про початок продажів 16-го числа. Але в той день тільки стало відомо, що матч точно відбудеться в Чернігові. Продаж абонементів було перенесено на 18-е, квитків — на 20-е. 

У день початку продажу абонементів сталі відомі ціни на них, а також дату продажу було перенесно на 22-е. Уже тоді стало зрозуміло, що щось не так. Ціни триступеневі: 660, 950, 1240 гривень, ціни на квитки були 90, 120 та 150 гривень. У коментарях дехто вдало надав статистику про те, що на гру «Маріуполь» : «Десна» квитки коштуватимуть 40, 50 та 70 гривень, а на матчі Олександрії можна буде потрапити за 220 чи 275 гривень (абонементи) чи 25/30 гривень (квитки). Кожен із цих двох клубів грає на значно кращому стадіоні, один із них брав, а другий братиме участь в єврокубках (хоч і в кваліфікації). Різниця відчутна.

Того самого дня продовжили обіцяти продаж квитків в Інтернеті.

Пішли гнівні коментарі про скасування пільг для учасників АТО, відсутність можливості вибрати ряд та про відсутність даху на стадіоні, не кажучи про сервіс.

Й ось настав час продажу квитків — 22-е липня. З самого ранку в Інстаграмі клубу з’явилася світлина з великою чергою до кас. Пізніше користувач Nikolay Nikolayevich додав іще дві свої:

До нього додав свою й Денис Твердовський:

Від цих фотографій я особисто відчуваю невеликиї дух радянщини: великі черги, Юрій Гагарін і повний безлад у менеджменті. А в той самий час на Еспорті показувало ось таке:

Судячи з ось цього коментаря від представника клубу, продаж онлайн навіть і не розпочинався. Але подію потрібно було створити й наобіцяти, що квитки буде продано. Звичайно, послідували відповіді, що ніяк не можна назвати теплими та доброзичливими.

Але факт залишається фактом: «Десна» відверто й сильно провалилася зі своєю квитковою політикою й утратила не менше за одного вболівальника й поки не відому кількість відвідувачів на стадіоні. А все через дитячі помилки, яких можна було й уникнути

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Повернення «Метеору»
20 марта 2019, 12:29
10
Рішення для «Карпат»
28 сентября 2018, 22:19
8
Все посты