Вихід із футболу

Про те, як Ротань незвично цивілізовано закінчує одне і починає щось інше.

Автор — Mykola Vas
18 декабря 2018, 04:39
5
Вихід із футболу

Погодьтеся, громадяни, завершення кар'єри Русланом Ротанем, сказати б, нетипове для України. Не пригадаю, хто з важливих персон так динамічно і природно міняв стан футболіста на стан "уже не футболіста". Все це відбулося просто за літо. Щойно говорили про 100 матчів за збірну, про останній матч за Динамо і хворобу родича. І майже впритул: початок тренерської кар'єри, презентування книжки, плани знімати кіно, спогади і перспективи. Руслан зберіг свої позиції у інформаційному полі і навіть розсунув кордони. Завдяки можливо зніманням у дигітальних проєктах. 

Футбік - програма, яка хоче поєднати зірок і дітлахів. Ведучий Роман спочатку розкручує селебретіз на секрети їхньої майстерності, а потім зливає інсайт малюкам. Виходить ефективно.

Випуск з Ротанем став відверто розважальним. Челенджі і таски він не провалив, навіть супервправу на вестибюлярку, коли треба було зберегти орієнтацію після розкручування з заплющеними очима. На відео це 3:27.

До речі, сам автор приколу, Роман Дяченко, повторити за Ротанем те саме не зміг)) 

Не думаю, що Руслан зможе витримати такого темпу, я маю на увазі подієвий трафік, проте саме прагнення бути на плаву, на поверхні дуже похвальне. Пригадайте Пашу Яковенка! Дуже сильний тренер, випав один раз із обійми, і все, про нього забули, навіть ніхто не пригадував його прізвище після гучного звільнення чи появи нової жирної вакансії. Так влаштований той футбол, потрібні ті, про кого говорять, про кого знають. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов