Tribuna/Прочие/Блоги/Австралійський футбол/Австралійський футбол: сподівання клубів цьогоріч. Ч. 3

Австралійський футбол: сподівання клубів цьогоріч. Ч. 3

22 января 2022, 19:54
Австралійський футбол: сподівання клубів цьогоріч. Ч. 3

«Коти» Джилонг (3 з 18, учасник попереднього фіналу)

Що означає попередній фінал та й, взагалі, дізнатися більше про структуру фінальних матчів, тоді тобі сюди.

Одні сподівання лише на своїх підстаркуватих зірок-ветеранів, та на відсутність травм, адже новачок Джеремі Кемерон не зміг грати на максимумі своїх можливостей внаслідок цього, той самий Патрік Денджерфілд, пропустив 9 ігор через ушкодження та дискваліфікації, Тома Стюарта взагалі не вистачало в фіналах. Проте є й молодь, якій треба давати пограти, здобути досвіду – Джек Хенрі (захисник), який чудово зіграв в 2021 році, Макс Холмс (нападник), Купер Стефенс (півзахисник), Де Конінг (нападник). Цікаво буде подивитися на гру Тайсона Стінгла, який перейшов від «Круків» з Аделаїди, проте минулий сезон пропустив, адже «Круки» відрахували з команди за інцидент з наркотиками.

Сильний минулорічний сезон був у Бена Кінга (одного з кращих бомбардирів чемпіонату, 47 голів, незважаючи на те, що клуб плентався внизу турнірки), Джекома Лукосіуса, Ісаака Ранкіна, а у цій трійці цього року завершуються контракти в клубі. Тому новини навколо клубу в сезоні 2022 року будуть стосуватися контрактних справ з ключовими гравцями.

До речі, Бен Кінг має брата-близнюка, який грає за «Святих» і також на позиції нападника.

За всю історію ліги, а це більше120 років, за клуби грало 22 брати-близнюки 😊

До слова, за «Сонячних» грає Олег Марков, його батьки з Білорусі в середині 90-х іммігрували до Австралії.

Цікаво, що за Голд Кост грав Кейд Колодяжний, а його брат за Джейк за «Котів», і вони також близнюки, до того ж мають вже українське коріння.

 

Стефен Конігліо, один з капітанів команди, за останні два роки не може ніяк набрати ходи, хоча, безумовно, є один з кращих півзахисників ліги.

Одіозний Тобі Грін на сезон 2022 рік є другим капітаном команди, але якщо, зазвичай, капітан – це дисципліна, лідерство, порядність, блискуча гра на полі, то з цих складових Тобі Гріна стосується лише блискуча гра на полі, все інше – не про нього. Побачимо, можливо, новий статус у клубі Тобі Гріна угамує його жагу до пригод на полі та ударів тишком-нишком своїх суперників.

Далі буде...

Про правила футболу за австралійськими правилами можна дізнатися тут.

Приєднуйтеся до нашої спільноти поціновувачів австралійського футболу!

Другие посты блога

6 раунд: нарис
23 апреля, 10:59
23 раунд: фінальний
20 августа 2021, 19:12
Все посты