Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Перше коло чемпіонату Києво-Святошинського району: у дзеркалі цифр. Частина 2

Перше коло чемпіонату Києво-Святошинського району: у дзеркалі цифр. Частина 2

Про гравців, які своїми діями на футбольному полі змусили говорити про себе.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
18 июля 2016, 23:54
Перше коло чемпіонату Києво-Святошинського району: у дзеркалі цифр. Частина 2

У другій частині статистичних підрахунків поговоримо про індивідуальні здобутки футболістів команд-учасниць чемпіонату Києво-Святошинського району.

Почнемо з кращих бомбардирів. Очолюють рейтинг Андрій Мар’євич та Сергій Ткаченко, які мають у своєму активі по сім влучних ударів. Причому хавбек «Гореничі-1960» роззабивався ближче до завершення першого кола, тоді як нападник «Гостинного Двору» більшість своїх голів забив у двох матчах – у ворота своєї колишньої команди «Вишневе» (3) та «Гатного» (2).

Зазначимо, що Андрій Мар’євич відзначився у чотирьох матчах поспіль (забив п’ять голів) – це найдовша результативна серія чемпіонату. Такий самий показник має Ілля Штонденко з «Джуніорс», але в нього вона вже закінчилася, тоді як півзахисник «Гореничі-1960» матиме змогу продовжити свою серію у другому колі.

Також може продовжити свою результативну серію Євген Колесник. Але півзахисника «Джуніорс» зараз згадали зовсім через інше – він один з двох гравців у чемпіонаті, який спромігся забити в одному матчі чотири голи. На це Євгену знадобилася 31 хвилина.    

Щодо досягнень голкіперів, то жоден з них не може похватилися тривалою «сухою» серією. Лише Георгію Копаліані з «Джуніорс» (196 хвилин «на нуль») та Андрію Тросюку (206 хвилин) вдалося зберегти свої ворота в недоторканності у двох матчах поспіль. Хоча голкіпер «Гореничі-1960» ще може продовжити свою серію, адже вона не перервалася.  Загалом  і Копаліані, і Тросюк видали у чемпіонаті по три сухих матчі – найбільше серед інших. При цьому Георгій у середньому пропускає за поєдинок 0.5 голи – це є кращий показник чемпіонату.

«Джуніорс» в соцмережах:

Найпомітнішим «грубіяном» першого кола чемпіонату Києво-Святошинського району став Артем Захарченко. Футболіст «Вишневого» у восьми матчах встиг отримати три жовті та одну червону картки. Окрім нього також мають у пасиві вилучення Денис Маринчук та Сергій Швець з «Джуніорс», тоді як лідером по кількості отриманих попереджень став Сергій Цись з «Чабанів» (4 жовті картки).

«Плюс-мінус» - показник корисності, який відображає різницю забитих і пропущених командою м’ячів у той час, коли на полі перебував той чи інший гравець. Він взятий з хокею і не застосовується до воротарів. По цьому показнику найкориснішими гравцями (беремо до уваги тих, хто зіграв мінімум 5 матчів) першого кола чемпіонату Києво-Святошинського району стали неодноразово згадуваний вище Андрій Мар’євич та Олександр Пустовіт, в активі яких по 20 балів. На два менше мають їх одноклубники Назар Насімі та Ігор Наконечний. Кращий у складі «Джуніорс» - Віталій Черновол – лише дев’ятий.

І наостанок – про незамінних гравців чемпіонату. Лише четверо футболістів відіграли від свистка до свистка у всіх матчах своєї команди. Це Андрій Мар’євич, Олександр Пустовіт (обидва – «Гореничі-1960»), Станіслав Самар («Джуніорс») та Олександр Мельниченко («Чабани»). Слід зазначити, що перші двоє на даний момент є лідерами чемпіонату по кількості проведених хвилин на футбольному полі – по 810. Третю сходинку у цьому рейтингу посідає Ігор Юрченко з «Колоса» (Чабани), який без замін відіграв у перших семи матчах команди.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты