Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Дев'ята поспіль перемога!

Дев'ята поспіль перемога!

У 12-му турі чемпіонату Київської області «Джуніорс» здолав «Моноліт»

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
19 июня 2016, 11:15
Дев'ята поспіль перемога!

За домовленістю сторін матч 12-го туру чемпіонату Київської області між «Монолітом» і «Джуніорс» пройшов не в Козині, де столична команда зазвичай приймає суперників, а в Києві на стадіоні «Локомотив».

Підопічні Ігоря Єрмакова підходили до цієї зустрічі не в дуже гарному настрої. Тиждень тому на своєму полі вони були розгромлені «Вишневим» (1:4), та й взагалі в останніх п’яти матчах здобули лише два очки, через що опустилися на передостаннє місце у турнірній таблиці. Втім, мабуть, це тимчасове явище. Звітній поєдинок продемонстрував, що «Моноліт» готовий боротися за вищі місця.

Команда Ігоря Єрмакова добре налаштувалася на поєдинок з «Джуніорс». Воно і не дивно, адже матч з лідером – завжди особливий подразник.  Кияни з перших хвилин почали активно пресингувати суперника на всіх ділянках поля. Це принесло певні плоди. Шпитьківчани, яким деякий час не вдавалося налагодити звичну для себе комбінаційну гру, обрізалися в центрі поля. Номінальні господарі поля провели швидку контратаку, в завершальній стадії якої у штрафному майданчику «Джуніорс» з м’ячем опинився Кірієнко. Але завдати удару по воротам гравцю «Моноліту» захисники не дозволили.

Далі за справу взявся майстер дальніх ударів Вадим Костяний. На 18-й хвилині, коли ніщо не віщувало для «Моноліту» біди, кращий бомбардир «Джуніорс» пострілом з півкола штрафного майданчика поцілив у кут воріт. Трохи згодом Вадим міг оформити дубль, але після передачі Байдачного з правого флангу вінгер з близької відстані пробив в руки голкіперу. Ще одного разу воротар «Моноліту» виручив свою команду, коли з 11 метрів пробивав Штонденко.

Ближче до завершення першого тайму гра перейшла в спокійне русло. Аналогічний стан справ на футбольному полі спостерігався і на початку другої половини зустрічі. ФК «Джуніорс» взяв на озброєння удари з дальньої дистанції, але ніяких дивідендів з цього не отримав. Воротар «Моноліту» діяв безпомилково, як і захист команди, через що підопічним Вадима Гордієнка не вдавалося дістатися до штрафного майданчика суперника.

В середині другої половини зустрічі шпитьківчани пережили декілька дуже неприємних хвилин. «Моноліт» провів кілька чудових атак і був близький до того, щоб відігратися. Але юним киянам забракло виконавської майстерності для взяття воріт Стрижа.

Ряд замін, проведених тренерським штабом «Джуніорс», додали команді швидкості і креативності, завдяки чому шпитьківчани вберегли себе від нервової кінцівки. На 86-й хвилині активні дії Костенка на правому фланзі привели до того, що Тієчко ударом з лінії штрафного майданчика змусив голкіпера «Моноліту» діставати м'яч із сітки воріт.

2:0 – дев’ята поспіль перемога «Джуніорс». Перемога, яка дозволила команді, згуртованій Сергієм Шутом, ще далі відірватися від переслідувачів. Тепер шпитьківчани на 5 очок випереджають «Патріот» і аж на сім – «Десну», яка несподівано програла в Пісківці.

«Моноліт» (Київ) – «Джуніорс» (Шпитьки) 0:2

Голи: Костяний 18, Тієчко 86

«Джуніорс»: Стриж, Куба, Чуприна, Самар, Вєрхов, Колесник (Левенець, 72), Маринчук, Мельник (Шут, 87), Байдачний (Костенко, 60), Костяний (Тієчко, 80), Штонденко (Школьний, 69)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты