Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Примхи погоди на заваді «Джуніорс» не стали

Примхи погоди на заваді «Джуніорс» не стали

У сьомому турі команда розгромила «Бородянку», завдяки чому вийшла в одноосібні лідери чемпіонату Київської області.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
7 мая 2016, 22:26
Примхи погоди на заваді «Джуніорс» не стали

У сьомому турі ФК «Джуніорс» підтвердив, що невипадково очолює турнірну таблицю чемпіонату Київської області.  На своєму полі підопічні Вадима Гордієнка здобули найбільшу перемогу нинішнього сезону, розгромивши аутсайдера – «Бородянку». У ворота команди Анатолія Демченка шпитьківчани відправили сім м’ячів, на що суперник не відповів жодним. Насправді, рахунок міг бути ще більшим на користь «Джуніорс», якби в деяких епізодах команду Вадима Гордієнка не підвела реалізація.

Варто зазначити, що проведення матчу опинилося під загрозою. На п’ятій хвилині арбітр зустрічі Хіміченко відправив команди в роздягальні. Справа в тому, що рясний безперервний дощ перетворив футбольне поле на майданчик для гри у водне поле. На щастя, небо змилувалося над футболістами і через півгодини матч було продовжено.

Схоже на те, що деякі гравці «Бородянки», які до вимушеної перерви ледь не вийшли вперед (після подачі з кутового Марцьоха головою дивом не влучив у ворота), фізично повернулися на поле, але думками залишилися у роздягальні.  Адже вже на 30-й секунді після поновлення гри гості пропустили. Байдачний з флангу виконав бездоганну подачу на Штонденка, а Ілля з меж воротарського майданчика головою переправив м’яч у порожні ворота. Через декілька хвилин нападник «Джуніорс» в аналогічній ситуації ледь не оформив дубль (знову асистував Байдачний), але на цей раз «Бородянку» врятував голкіпер.

У середині першого тайму гості провели непогану контратаку, яка завершилася падінням нападника в штрафному майданчику «Джуніорс». Звісно, команда Анатолія Демченка почала вимагати пенальті, але натомість отримала 11-метровий штрафний удар у свої ворота. Костяний змусив порушити на собі правила, а Колесник, як і в попередньому матчі, майстерно виконав вирок арбітра.

У другій половині зустрічі бородянців вистачило лише на 20 хвилин, після чого команда посипалася. Станіслав Самар та Степан Тієчко відзначилися після подач з кутового, а президент клубу Сергій Шут скористався передачею партнера з лівого флангу та спокійно переграв воротаря, забивши таким чином свій прем’єрний гол у чемпіонаті області. А довершив розгром «Бородянки» Олександр Школьний, якому асистував Олександр Левенець.

«Джуніорс» (Шпитьки) – «Бородянка» 7:0

Голи: Штонденко 6, Колесник 39 пен, Самар 54, Тієчко 78, Шут 80, Школьний 85, 87

«Джуніорс»: Стриж (Копаліані, 70), Вєрхов, Чуприна, Куба (Степаненко, 60), Самар, Колесник (Тієчко, 58), Маринчук, Мельник (Костенко, 58), Костяний (Левенець, 58), Штонденко (Школьний, 60), Байдачний (Шут, 58)

«Бородянка»: Голубовський, Горицький, Старов (Веклич, 69), Валовик (Попов, 46), Шмідт, Володін, Марцьоха, Грона, Івахненко (Горичевський, 46), Ващенко, Легоцький

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты