Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Чемпіонат Київської області: стійкий «Патріот»

Чемпіонат Київської області: стійкий «Патріот»

У третьому турі чемпіонату Київщини в гості до «Джуніорс» (Шпитьки) завітав «Патріот».

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
24 апреля 2018, 14:39
Чемпіонат Київської області: стійкий «Патріот»

У третьому турі чемпіонату Київщини в гості до «Джуніорс» (Шпитьки) завітав «Патріот». Команда з Баришівського району минулого року скривдила шпитьківчан, завдавши нищівної поразки (3:0). Думки про той поєдинок були додатковою мотивацією для «юніорів». Проте, взяти реванш «Джуніорс» так і не вдалося.

«Патріот» знову постав добре організованою командою, якій нічого не бракує ані в захисті, ані в атаці. Команда Євгена Щербини вміє злагоджено захищатися та швидко вибігати в атаку, що й продемонструвала в Ірпені. У першому таймі гості ні в чому не поступалися «Джуніорс». На удари Скрипника, який опинився тет-а-тет з воротарем, та Кривошеєнка (Іван з декількох метрів пробив повз ворота), «Патріот» відповів нереалізованим виходом Купрія віч-на-віч з голкіпером, промахом Бобошка з вбивчої позиції та неточним ударом Григораша, який підключився на стандарт.

По перерві гості подібних шансів вже не мали. Відзначити можна лише удар Килипенка у падінні через себе, після якого м’яч опустився на поперечину і залишив межі поля. «Джуніорс», своєю чергою, провели декілька небезпечних контратак. Проте, найкращий момент для взяття воріт господарі створили у позиційній атаці: Щериця на невеличкій площі футбольного поля накрутив декількох захисників та виконав подачу у центр штрафної, звідки Скрипник, пробивши у протихід голкіперу, не влучив у ворота. Також запам’ятався удар Левенця з гострого кута, який парирував Скибенко.

Окремо треба сказати про чисельні зіткнення – футболісти один одного не шкодували, тому лікар мав вдосталь роботи протягом гри. На щастя, обійшлося без травм. Проте, один учасник матчу все ж таки не дочекався фінального свистка. Вже у компенсований арбітром час другу жовту картку отримав Олександр Левенець.

У підсумку команди залишилися при своєму: «Патріот» продовжив свою безпрограшну серію до 17 матчів та з п’ятьма очками розташувався на шостому місці турнірної таблиці, а «Джуніорс» наразі відстає на один бал.

«Джуніорс» (Шпитьки) – «Патріот» (Баришівський район) 0:0

«Джуніорс»: Хіміч, Куба, Самар, Ятленко, Дердель, Козир, Костяний, Скороход, Щериця, Кривошеєнко, Скрипник. На заміну виходили: Костенко, Левенець, Кульгук.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты