Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/П’ять матчів за три дні! Анонс вікенду

П’ять матчів за три дні! Анонс вікенду

ФК «Джуніорс» проведе три офіційні і дві товариські зустрічі.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
2 февраля 2017, 16:07
П’ять матчів за три дні! Анонс вікенду

ФК «Джуніорс» продовжує активну підготовку до нового футбольного сезону та водночас змагається на трьох «футзальних фронтах». Тому найближчі тижні будуть для футболістів команди доволі насиченими та виснажливими. Наприклад, з 3-го по 5-є лютого команда проведе одразу п’ять матчів.

Своєрідний марафон почнеться у п’ятницю – о 10:30 (штучне поле на вул. Богатирській) розпочнеться товариська зустріч «Джуніорс» та ФК «Оболонь-Бровар», який наразі посідає десяте місце у першій лізі України. «Пивовари» 25 січня вийшли з тривалої відпустки та почали підготовку до другої частини чемпіонату, яка стартує в березні. На перегляді в команді знаходяться декілька гравців, яких головний тренер киян Олег Мазуренко перевірить у двобої з «Джуніорс».

Наступного дня у Лютежі (початок о 12:00) шпитьківчани проведуть ще один товариський матч, суперником у якому стане добре відома для «Джуніорс» молодіжна команда кам’янської «Сталі». Нагадаємо, що саме підопічні Єгіше Мелікяна не дозволили чемпіону Київської області вийти до ¼ фіналу Меморіалу Макарова, здобувши переконливу перемогу з рахунком 5:0.

У цей же час (о 12:00) в Ірпені «Джуніорс» у рамках третього туру Indoor Football League зіграє з «Феніксом». Немішаївська команда невдало дебютувала серед кращих команд турніру, зазнавши на старті двох поразок. Спочатку «Фенікс» з рахунком 3:7 поступився «Ваш Добробут-СандраБуд», а потім в дербі програв «Хортиці» (1:4). Зазначимо, що до Вищої ліги немішаївська команда потрапила з четвертого місця у групі А, та раніше з «Джуніорс» не зустрічалася.

Також у суботу, але вже о 16:30 в столичному спорткомплексі КПІ, «Джуніорс» розпочне свої виступи у другому етапі першої ліги Києва з футзалу. Суперником шпитьківчан стане «Атлетик», який, як і «Джуніорс», перший етап закінчив без поразок, з 22 очками в активі. До речі, для «Атлетика» анонсований матч стане вже другим у цьому раунді. Минулого вікенду команда з рахунком 3:1 переграла «Django Stars». Зазначимо, що переможну крапку у тому матчі поставив Сергій Степаненко. Він, як і воротар Віталій Воронков, свого часу виступав за «Джуніорс».

Нарешті у неділю, 5-го лютого, в Хотові шпитьківчани проведуть свій другий матч у чемпіонаті Києво-Святошинського району. Суперник «Джуніорс» - «Новосілки-Чабани» - є одним з головних конкурентів колективу Сергія Шута у боротьбі за вихід у півфінал. У першому матчі об’єднана команда двох селищ з рахунком 8:1 розбила «Софію» (Софіївська Борщагівка), завдяки чому очолила турнірну таблицю групи А.  

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты