Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Суперкубок Київської області. Анонс матчу

Суперкубок Київської області. Анонс матчу

12 листопада «Джуніорс» може поповнити свою колекцію новим трофеєм.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
10 ноября 2016, 11:38
Суперкубок Київської області. Анонс матчу

Згідно традиції, футбольний сезон у Київській області увінчає матч за Суперкубок, у якому зустрінуться діючий чемпіон та володар Кубку Київщини. Цього року престижний трофей розіграють «Джуніорс» (Шпитьки) та «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка).

Нагадаємо, що саме ці команди в кінці серпня розіграли Кубок Київської області. Основний час фінального матчу, що відбувся у Борисполі, переможця не виявив. Тому доля трофею вирішувалася у серії післяматчевих пенальті, у якій фортуна посміхнулася «Соколу».

Два тижні потому команди знову зустрілися – у 17-му турі чемпіонату Київської області «Джуніорс» завдав команді Олега Самченка нищівної поразки (4:1 – дубль Байдачного та голи Куби і Каркошкіна), яка започаткувала серію невдач «Сокола». Згодом поступившись «Десні», «Патріоту» та ще й «Обухову», команда з Михайлівки-Рубежівки втратила шанси стати призером чемпіонату та догравала чемпіонат без декількох провідних гравців. У підсумку «Сокіл» опустився на шосту позицію, а після перенесеного матчу «Оболонь-Бровар-2» і «Обухова» ризикує опинитися на сьомому місці. Втім, у анонсованому поєдинку всі лідери команди повернуться до основного складу.

Зазначимо, що ані «Сокіл», ані «Джуніорс» раніше Суперкубок Київської області не здобували. Переможець цієї пари стане шістнадцятим володарем трофею.

Матч за Суперкубок Київської області відбудеться 12 листопада у Лютежі, а його початок заплановано на 13:00. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты