Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Гордієнко у ролі голкіпера та шедевр Балашева

Гордієнко у ролі голкіпера та шедевр Балашева

«Джуніорс» здобув другу перемогу у першості Києва з футзалу (перша ліга) та успішно стартував у IFL.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
7 ноября 2016, 17:12
Гордієнко у ролі голкіпера та шедевр Балашева

Минулі вихідні були дуже насиченими для «Джуніорс». Окрім перемоги над «Вишневим» у рамках 26-го туру чемпіонату Київської області, команда Сергія Шута зіграла ще два матчі у футзальних турнірах. Недільним ранком шпитьківчани у спорткомплексі КПІ переграли «Django Stars», а через дві години вже святкували перемогу над бучанським «Арсеналом» у першому турі IFL.

У матчі з «Django Stars» команда Сергія Шута повела вже на другій хвилині, коли м’яч у ворота Сергія Прусака відправив Антон Бутко. Номінальним гостям в середині першого тайму вдалося відігратися (Богдан Ільченко дальнім ударом в ближній кут застав зненацька Віталія Денюжкіна), проте шпитківчани доволі швидко повернули собі перевагу – відзначився Іван Глуцький.

Перед свистком на перерву Олександр Севериненко та Антон Бутко в один дотик розіграли чудову комбінацію, після якої м’яч у власні ворота зрізав захисник (на офіційному сайті Федерації футзалу Києва гол записали в актив Бутка). А на початку другої половини зустрічі Денис Крошан, скориставшись передачею Івана Глуцького, поцілив у порожні ворота і таким чином довів перевагу своєї команди до трьох м’ячів.

Далі шпитьківчани дозволили супернику відіграти один м’яч (Денюжкін не впорався з ударом Тарас Триски), а згодом взагалі залишилися в меншості (воротар «Джуніорс» був вилучений з майданчика за фол останньої надії). Після цього місце у воротах зайняв Вадим Гордієнко. Граючий тренер декілька разів врятував команду від пропущеного голу, а коли склади вирівнялися допоміг шпитьківчанам поставити переможну крапку (з передачі Крошана дубль оформив Севериненко).

Перша ліга Києва з футзалу. 3-й тур. «Джуніорс» (Шпитьки) – «DjangoStars» 5:2

Голи: Бутко 2, 20, Глуцький 16, Севериненко 23, 38 – Ільченко 12, Триска 25

«Джуніорс»:  Денюжкін, Боярський, Бутко, Глуцький, Гордієнко, Крошан, Мишко, Северененко, Шут

В Ірпені до команди доєдналися спортивний директор Юрій Балашев, який зайняв місце на лінії воріт, та добре знаний у футзальній спільноті України Валерій Директоренко. У матчі з «Арсеналом» команда Сергія Шута довго не могла втілити свою перевагу у забитий м’яч. Лише в середині першого тайму Івану Глуцькому нарешті вдалося поцілити у дальній кут. Гол Олексія Мишка закріпив успіх «Джуніорс», проте суперник дуже швидко відіграв один м’яч.

Кінцівка першої половини зустрічі залишилася за «Джуніорс». Спочатку Юрій Балашев класним ударом від воріт створив справжній шедевр, поціливши в «дев’ятку». А пізніше Денис Крошан, скориставшись помилкою голкіпера, фактично зняв всі питання щодо переможця цієї зустрічі.

Після перерви «Джуніорс» зусиллями Бутко і Мишка збільшив свою перевагу до чотирьох м’ячів та у підсумку відсвяткував впевнену перемогу – 7:3.

Indoor Football League. Група В. 2-йтур

«Джуніорс» (Шпитьки) – «Арсенал» (Буча) 7:3

Голи: Глуцький 10, Мишко 15, 40, Балашев 18, Крошан 20, Бутко 35 – Ревенчук 17, 20, Нечитайло 39

«Джуніорс»: Балашев, Бутко, Глуцький, Гордієнко, Крошан, Мишко, Севериненко, Шут, Директоренко

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты