Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Прикра поразка від лідера

Прикра поразка від лідера

У 16-му турі чемпіонату Києво-Святошинського району «Джуніорс» з рахунком 0:1 поступився ФК «Музичі».

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
3 октября 2016, 11:36
Прикра поразка від лідера

У неділю (2 жовтня) до Шпитьок завітав найсильніший суперник, якому «Джуніорс» протистояв в цьому році. Мова про ФК «Музичі», який наразі лідирує у чемпіонаті Києво-Святошинського району. У своєму складі команда  Володимира Дубаса зібрала чимало доволі відомих вихованців київського «Динамо» та колишніх професіоналів, які ще зовсім недавно грали на найвищому рівні – Олександр Романчук, Олександр Ситник, Андрій Башлай, Андрій Хомин, Володимир Самборський, Павло Лобцов та  Євген Шупік.

Практично всі вони, за винятком Башлая, вийшли в стартовому складі ФК «Музичі» на матч з «Джуніорс». Лише перемога над лідером чемпіонату залишала команді Сергія Шута шанси піднятися за підсумками сезону на п’єдестал пошани. Але не склалося. Футбол буває жорстоким та несправедливим. Іноді стається так, що по всім статтям переграєш суперника, проте одна помилка перекреслює усі старання. Матч з ФК «Музичі» - якраз з цієї серії.

«Джуніорс» протягом всього поєдинку переважав суперника. Особливо відчутною перевага підопічних Вадима Гордієнка була у другому таймі, у якому гості лічені рази перейшли центр поля. Чудові нагоди для взяття воріт мали Черновол, Маринчук та Скороход. Віталій, замкнувши простріл з лівого флангу, поцілив у стійку воріт. Денис декілька разів загрожував воротам ФК «Музичі». Півзахисник бив і правою, і лівою, і головою (найкращий момент – замкнув подачу Каркошкіна), але все, як то кажуть, в молоко. Олександр вже в кінцівці зустрічі з гострого кута намагався перекинути воротаря – Яковенко дотягнувся до м’яча. А ще можна відзначити потужний дальній удар Чуприни, якому забракло трохи точності.

До перерви господарі теж виглядали краще і створили більше моментів. Маринчук, попередньо обігравши на фланзі Зуєвича, увійшов до штрафного майданчика та пробив в ближній кут – м’яч пролетів повз ворота. Удар Скорохода з близької відстані відбив Яковенко, а Самар, який першим опинився на добиванні після подачі з кутового та сейву голкіпера, відправив м’яч над поперечиною.

Щодо ФК «Музичі», то команда Володимира Яланського запам’яталася парочкою дальніх пострілів, з якими без проблем впорався Копаліані. А єдиний м’яч, який приніс гостям надважливу перемогу, суперник «Джуніорс» забив перед самісінькою перервою. Успіх ФК «Музичі» приніс стандарт: на 43-й хвилині Денисов замкнув подачу з кутового.

Таким чином ФК «Музичі» за два тури до завершення чемпіонату на одне очко випереджає ФК «Гореничі-1960», та на три очки – «Гостинний Двір», у гості до якого найближчої неділі (9 жовтня) вирушить «Джуніорс». Схоже на те, що доля чемпіонському титулу, яким наразі ще володіють шпитьківчани, вирішиться в останньому турі у Гореничах, де місцева команда прийматиме «Музичі».

 

«Джуніорс» (Шпитьки) – «Музичі» 0:1

Гол: Денисов 43

«Джуніорс»: Копаліані, Понєжда, Чуприна, Самар, Швець, Куба, Шут, Маринчук, Костяний, Каркошкін, Скороход. На заміну виходили: Черновол, Сачок, Полюхович, Левенець, Верхов

«Музичі»: Яковенко, О.Зуєвич, Паламарчук, Денисов, П.Зуєвич, Ніконов, Лобцов, Хомин, Романчук, Самборский, Шупік. На заміну виходили: Башлай, Ситник, Алексюк.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты